09 Απριλίου 2018

Να σταματήσουμε τους δολοφόνους των Παλαιστινίων


Το σιωνιστικό κράτος καθεστώς του Ισραήλ δολοφονεί για μια ακόμη φορά τον Παλαιστινιακό λαό.  Η ηρωική αντίσταση των Παλαιστινίων συνεχίζεται. Ο άοπλος λαός δέχεται τα πυρά των πάνοπλων δολοφόνων του Ισραηλινού κράτους αλλά δεν λυγάει. Έχουμε τη διεθνιστική υποχρέωση να σταθούμε στο πλευρό των αδελφών μας Παλαιστινίων και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, καταγγέλλοντας τους Σιωνιστές εισβολείς.
Καταγγέλλουμε τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό που υποθάλπει, συντηρεί και υποκινεί την επιθετικότητα του Ισραηλινού κράτους. Τελευταία ενέργεια του είναι η μεταφορά της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ για την de factoαναγνώριση της ως πρωτεύουσα του κράτους τρομοκράτη.
Καταγγέλλουμε την Ελληνική Κυβέρνηση που με τις πλάτες της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμαχεί με την Κυβέρνηση του Ισραήλ και μαζί με τις αντίστοιχες Κυβερνήσεις της Κύπρου και της Αιγύπτου από τη μια νομιμοποιούν το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ κι από την άλλη δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένταση και αυξάνουν τον κίνδυνο για πολεμική ανάφλεξη στην περιοχή με ανυπολόγιστες συνέπειες στους λαούς όλων των γύρω περιοχών.
Να σταματήσει άμεσα η σφαγή των Παλαιστίνιων από τους Ισραηλινούς δολοφόνους.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Νίκη στον Παλαιστινιακό λαό.
ΑΝΤΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *