29 Ιανουαρίου 2018

Η αλήθεια δε φιμώνεται!

Την Τετάρτη 24/1 ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Ρίτσιος, γνωστός για την αγωνιστική του παρουσία και δράση στην τοπική κοινωνία, μετά από μήνυση του προέδρου της Ε.Α.Σ.Τρικάλων Αχιλλέα Λιούτα για συκοφαντική δυσφήμιση, συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερος μετά τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα απολογήθηκε, ενώ απαγορευόταν η πρόσβαση σε αλληλέγγυους, αλλά και σε δημοσιογράφους να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Ο Γιάννης Ρίτσιος, έχοντας από καιρό καταγγείλει στον Εισαγγελέα σοβαρές παρατυπίες και κακοδιαχείριση στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων από τον Πρόεδρο της, δημοσιοποίησε με άρθρα του ( τα οποία δύσκολα βρίσκουν «στέγη» στα τοπικά ΜΜΕ ) ακόμη και με τη μορφή εφημερίδας τοίχου, προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία.

Ενοχλεί προφανώς η φωνή του και γι’ αυτό μηνύθηκε από τον κ.Λιούτα για συκοφαντική δυσφήμιση!

Όπως επίσης μηνύθηκε και ο υπεύθυνος τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας ( TrikalaIn), επειδή – άκουσον άκουσον- τόλμησε να αναρτήσει το άρθρο του Γιάννη Ρίτσιου!!!

Στο ίδιο έργο θεατές!
Η ίδια τακτική ξανά από τους «ισχυρούς» του τόπου μας!
Μήνυση στις ενοχλητικές φωνές, μήνυση στα ΜΜΕ που δίνουν χώρο στις φωνές αυτές.


Διπλό το μήνυμα που στέλνουν προς όλες τις κατευθύνσεις: μην αμφισβητείτε, μην αγωνίζεστε, μην ενημερώνετε, μη μιλάτε καθόλου!
Τζάμπα κόπος κ.Λιούτα!
Η αλήθεια και το δίκιο, ο αγώνας για αξιοπρέπεια και για δικαιοσύνη, δε σταμάτα ποτέ!

 
Φυσικά και γνωρίζουμε τα όρια της αστικής δικαιοσύνης η οποία μόνο «τυφλή» δεν είναι, όπως και το σύστημα στο οποίο ζούμε, το οποίο σαν Θεό του έχει μόνο το κέρδος.


Το δίκιο όμως θα κριθεί στους καθημερινούς αγώνες και στην έμπρακτη αλληλεγγύη προς όλες κι όλους που δε σκύβουν το κεφάλι και τολμούν να αμφισβητούν τα «ιερά και τα όσια» του συστήματος και τους εκπροσωπους του.

Κι εμείς θα είμαστε μαζί τους!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *