05 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!

 
  • ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.
  • ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΦΤΩΧΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.
  • ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ Η ΝΔ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
  • ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ / ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ / ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΕ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς και διαδηλωτές που έδωσαν βροντερό παρόν στην μάχη για να αποσυρθεί εδώ και τώρα το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης. Χαιρετίζει την μαζική παρουσία των χιλιάδων διαδηλωτών εργατών και νεολαίων που στήριξαν  τις συγκεντρώσεις και πορείες των πρωτοβάθμιων σωματείων σε Μουσείο, Καμάρα και αλλού.
Οι σημερινές μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα αποτέλεσαν σημαντικό βήμα κλιμάκωση των αγώνων. Φέρνουν πιο κοντά την δυνατότητα να μην μπορέσει η κυβέρνηση να το καταθέσει προς ψήφιση.
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ. Με νέες διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις, με στόχο νέα 48ωρη πανεργατική απεργία. Με παραμονή και κλιμάκωση των μπλόκων. Με κοινή δράση και συντονισμό εργατών, μικρομεσαίων αγροτών, των πιο φτωχών αυτοαπασχολούμενων, σε κόντρα με τις συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες τύπου ΓΣΕΕ, επιστημονικών και αγροτικών συλλόγων που κάνουν κριτική από την σκοπιά των συμφερόντων των ανώτερων οικονομικά στρωμάτων, αφήνουν στο απυρόβλητο τα μνημόνια και την ΕΕ, ενώ δεν σταματάνε ούτε στιγμή το παζάρι με την κυβέρνηση.
Παλεύουμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο στο σύνολό του, διεκδικώντας ένα δημόσιο αξιοπρεπές σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και δημόσιας δωρεάν περίθαλψης. Κανείς δεν πρέπει να μπει σε «παζάρι» και «διάλογο» για επιμέρους ρυθμίσεις που θα διασπούν το μέτωπο του αγώνα.
Εργαζόμενοι,
-Καταδικάστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και τα φερέφωνά της. Δίνουμε μάχη να ανατραπεί η πολιτική της,  να  ηττηθεί η κυβέρνηση.
-Καταδικάστε την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και όλο τον άθλιο «παλαιομνημονιακό» φιλοΕΕ θίασο που ψήφισε το καλοκαίρι το μνημόνιο και τώρα πιέζει για ένα ακόμα χειρότερο ασφαλιστικό.
- Καταδικάστε και απομονώστε τους φασίστες φονιάδες της Χρυσής Αυγής που πλιατσικολογούν με τα προβλήματα , ιδίως των αγροτών, ενώ στηρίζουν τους τσιφλικάδες και την ΕΕ.
Η κυβέρνηση και οι δυνάμεις του συστήματος έβαλαν για μια ακόμα φορά μπροστά τα μεγάλα μέσα. «Κινδυνεύουμε να πέσει η αριστερή κυβέρνηση και να βγει η χώρα από το ευρώ!» Φτάνει πια! Η κυβέρνηση αυτή είναι μια  αντιδραστική ταξική κυβέρνηση, που προωθεί την αστική επίθεση και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις. Για να το κάνει αυτό χρησιμοποιεί την αστυνομική βία, προσπαθεί να εκβιάσει το λαό με αδίστακτο τρόπο, επιδιώκει την διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και με άλλα αστικά μνημονιακά κόμματα, αλλιώς επισείει το χαρτί των εκλογών. Η κυβέρνηση εδώ και καιρό έχει διαλέξει το δρόμο της: προωθεί το μνημόνιο ενάντια μας. Να πάρουμε κι εμείς το δικό μας: ανυποχώρητος αγώνας, παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ -  ΔΝΤ, για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας.
Να διακοπούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με  τους «θεσμούς». Ο λαός σύσσωμος απορρίπτει το κυβερνητικό νομοσχέδιο ενώ η τρόικα ζητεί απλά ένα..χειρότερο. Να ξεκουμπιστούν οι οικονομικοί δολοφόνοι της τρόικα.
Δεν έχουμε πια αυταπάτες. Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να λένε ότι «τελειώνουν τα λεφτά» και «αν δεν γίνει η πρώτη αξιολόγηση θα βγούμε από το ευρώ και την ΕΕ». Ούτε βήμα πίσω! Πιο προετοιμασμένοι και έτοιμοι από ότι το καλοκαίρι να βροντοφωνάξουμε. Τέρμα στους εκβιασμούς. Στο δίλημμα  κοινωνική ασφάλιση ή ΕΕ, απαντάμε κοινωνική ασφάλιση!  Έξω από την ευρωζώνη, ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ. Για να ανοίξει επιτέλους ένας άλλος δρόμος, προς όφελος των εργαζομένων και του λαού, στην ελληνική κοινωνία!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *