04 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Το μήνυμα ήταν εκκωφαντικό και συντριπτικό! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων χαιρετίζει τους χιλιάδες ε​ργαζόμενους/ες, ανέργους, αγρότες, νέους και συνταξιούχους που σήμερα κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης και όλης της χώρας, διαδηλώνοντας ενάντια στο αντιασφαλιστικό τερατούργημα που επιχειρούν η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ., οι "θεσμοί" (Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ.-Δ.Ν.Τ.-ESM), παρέα με τους πολιτικούς κι οικονομικούς εκπροσώπους κι εκφραστές των μνημονίων, τους εργοδότες και το Κεφάλαιο, να φέρουν προς ψήφιση στη Βουλή.

Το μήνυμα ήταν εκκωφαντικό και συντριπτικό!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Καμιά προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού δεν πέρασε, και η ηγεμονία των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων, της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, της φτωχομεσαίας αγροτιάς, των ανέργων, των επισφαλών εργαζομένων, των νέων επιστημόνων, των αυτοπασχολούμενων, των 5μηνιτών, της σπουδάζουσας νεολαίας, των χαμηλοσυνταξιούχων αποδείχθηκε συντριπτική!

Αυτός ο κόσμος είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και όχι οι γραφειοκρατικές ηγεσίες που προσπαθούν να παζαρέψουν η καθεμιά για την πάρτη της με την κυβέρνηση, αποδεχόμενοι όμως την ουσία της μνημονιακής πολιτικής και των μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό.

Το ταξικό, εργατικό, λαϊκό, διεθνιστικό, νεανικό, κοινωνικό ρήγμα που άνοιξε και βάθυνε μέσα από μεγαλειώδεις αγώνες ετών και το καλοκαίρι εκφράστηκε με το περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα είναι ΕΔΩ, πιο ενεργό από ποτέ!
Η κυβέρνηση της δήθεν "αριστεράς", μια ζωή υποταγμένη στο όραμα της καλής Ε.Ε., του καλού Ντράγκι και του φιλεύσπλαγχνου Γιουνκέρ, μπορεί να υποτάχθηκε για ακόμη μια φορά και να συνθηκολόγησε.

Δε συνθηκολογεί όμως ο φτωχός κόσμος με τη φτώχεια του, ο άνεργος με την ανεργία του, ο εξαθλιωμένος με την εξαθλίωσή του, ο εργαζόμενος με την τρομοκρατία του εργοδότη, ο νέος με το μαύρο μέλλον που του ετοιμάζουν, ο αγρότης με το ξεκλήρισμά του, ο συνταξιούχος με την ευθανασία που τους επιβάλλονται!

ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ!
Και ποτέ δε θα υποταχθεί ο κόσμος της εργασίας στον μονόδρομο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.Θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να μάχεται μέχρι να αποτινάξει τα δεσμά του ευρώ, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., του κεφαλαίου και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας!

Με συντονισμό κι ενότητα των εργαζομένων, των ανέργων, του κόσμου της επισφάλειας και της εργασιακής περιπλάνησης, της φτωχομεσαίας αγροτιάς.
Με κλιμάκωση κι ολοκληρωτική αντεπίθεση, για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν!

Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη! 
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *