12 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Προς πολλούς αποδέκτες...

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων κάλεσε σήμερα τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, τους ανέργους και τους υποαπασχολούμενους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους, σε μαζική, μαχητική παρουσία στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στις 10 π.μ..

Κάλεσε στη συγκέντρωση μετά από απόφαση που πάρθηκε σε ανοιχτή σύσκεψη συλλογικοτήτων κι οργανώσεων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9.11 και πριν καν ανακοινωθεί από την ανύπαρκτη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καμιά απεργιακή κινητοποίηση. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

Δεν ελπίσαμε άλλωστε ποτέ σε κοινοβουλευτικές και κυβερνητικές αυταπάτες, ούτε σε "αριστερές" διαχειριστικές συστημικές προτάσεις. Ούτε βέβαια σε εθιμοτυπικές κομματικές παρελάσεις, σε τακτα χρονικά διαστήματα, χωρίς στόχο τη ρήξη και την ανατροπή, αλλα μοναδικό στόχο ττην περιχαράκωση του καμματικού μας ακροατηρίου.

Έχουμε ξεκάθαρο μέτωπο απέναντι στην Ε.Ε. και τους πολιτικούς της υπερασπιστές κι εκφραστές στην ελληνική κοινωνία. Ξεκάθαρο μέτωπο απέναντι στις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Στην Τρικαλινή κοινωνία, σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες που δίνονται όλα αυτά τα χρόνια, τα μέλη και οι φίλοι και φίλες της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. , συμμετείχαν και συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι αυτές. Στο εργατικό και αγροτικό κίνημα, σε σωματεία και συλλογικότητες, στο αντιπολεμικό, αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα, στους αγώνες για την υπεράσπιση δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, στην πάλη ενάντια στην καταστολή, στους αγανακτισμένους και στις πλατείες, στον αγώνα της ΕΡΤ και σε κάθε εργατική κινητοποίηση, στα τοπικά κινήματα προστασίας του περιβάλλοντος, στις αναζητήσεις και αγωνίες για πολιτισμό και την ιστορική μνήμη, στα δικαστήρια στο κίνημα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, στην καθημερινή μάχη της ταξικής και διεθνιστικής αλληλεγγύης σε πολίτες, λαούς και πρόσφυγες. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!

Στους αγώνες των εργαζομένων στα πεντάμηνα, στην παιδεία και στην υγεία, στη νέα εργατική βάρδια και στους ανέργους. Σήμερα που υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι και φτωχοί, που μεταναστεύουν δεκάδες χιλιάδες νέες και νέοι επιστήμονες κι εργαζόμενοι, στην αναζήτηση νέων μορφών συσπείρωσης και συλλογικότητας του κόσμου της εργασίας, οι οποίες είναι πιο αναγκαίες και ζωτικής σημασίας από ποτέ!

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Τρικάλων έχει πάρει δεκάδες φορές πρωτοβουλίες συσπείρωσης και ενότητας του κόσμου του αγώνα και πάντα συμμετέχει ανοιχτά και δημοκρατικά, ισότιμα και χωρίς αποκλεισμούς, σε όλα τα μέτωπα. Τα μέλη και οι φίλοι της, άνθρωποι εργαζόμενοι και άνεργοι, συνταξιούχοι και νέοι, ποτέ δεν υπήρξαν κολαούζοι κανενός! Ούτε όταν πρωτοστατήσανε στη μάχη κατά των πλειστηριασμών κάθε βδομάδα στα Δικαστήρια κι όχι επιλεκτικά, ούτε και όταν χτυπήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις για τη δράση τους αυτή. Ούτε όταν απειλούνται δικαστικά γιατί τόλμησαν να συμμετέχουν στην κίνηση να μπει τιμητική πλακέτα για τον Άρη Βελουχιώτη, (την οποία κατέβασε η δημοτική αρχή για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας...), ούτε όταν διώκονται δικαστικά γιατί τόλμησαν να υπερασπιστούν δημόσια κι ανοιχτά τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων. Ούτε όταν πορεύονται για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Παύλου Φύσσα, ούτε όταν τις Πρωτομαγιές πρωτοστατούν σε ανεξάρτητες ταξικές συγκεντρώσεις!

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα συνεχίσει να μάχεται για την ενότητα των δυνάμεων του αγώνα στην καθημερινή πάλη για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης και των θεσμών.

Για έξοδο από ευρώ και ΕΕ και το άνοιγμα του δρόμου για μια σύγχρονη κομμουνιστική κοινωνία απελευθέρωσης.

Η σημερινή απεργία είναι ο πρώτος σταθμός εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης και για αυτήν θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις!

ΟΧΙ ΩΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΜΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *