06 Ιουλίου 2015

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: ΟΧΙ μέχρι τέλους, νίκη του λαού.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων χαιρετίζει τη μεγαλειώδη νίκη του κόσμου της εργασίας, των φτωχών, των ανέργων, της ανυπότακτης νεολαίας, των απολυμένων γονιών μας, των περήφανων παππούδων και γιαγιάδων μας, των ξενιτεμένων παιδιών αυτής της χώρας! Το συγκλονιστικό ΟΧΙ μιας κοινωνίας που καταστρέφεται εδώ και χρόνια από τις πολιτικές της ΕΕ, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και των ντόπιων συνεργατών και υποστηρικτών τους, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!

Απέναντι στην τρομοκρατία των εταίρων και δανειστών μας, σύσσωμου του αστικού κόσμου της χώρας, των εργοδοτών και του κεφαλαίου, των ΜΜΕ και του life-style, η κοινωνική πλειοψηφία ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!

Έδωσε τη μάχη του δημοψηφίσματος με αλάνθαστο ταξικό κριτήριο, με μνήμη στο παρελθόν, με πάθος για το παρόν και πίστη κι ελπίδα για το μέλλον της! Νίκησε γιατί σήκωσε το γάντι στα ερωτήματα και στις απειλές που της εκτόξευσαν οι "θεσμοί" και οι εσμοί, γιατί δεν υποτάχθηκε στο φόβο και δε δίστασε να αναμετρηθεί μαζί του!

Απάντησε με ένα περήφανο ΝΑΙ στη ρήξη και στην ανατροπή αυτής της πολιτικής! Και ήξερε πολύ καλά το πιθανό κόστος και τις ενδεχόμενες συνέπειες της απόφασης αυτής! Έστειλε μήνυμα αξιοπρέπειας σε όλους τους αγωνιζόμενους όπου γης, οι οποίοι στάθηκαν αλληλέγγυοι αυτές τις μέρες με συγκινητικές και συγκλονιστικές κινητοποιήσεις σε όλον τον πλανήτη, αναδεικνύοντας το διεθνιστικό και ταξικό χαρακτήρα του ΟΧΙ!

Απέρριψε μαζί με τα μέτρα των "θεσμών" και όλα τα μέτρα που συμφώνησε μαζί τους η κυβέρνηση και περιέχονται στην πρόταση των 47 σελίδων! Δεν έδωσε εντολή συνεννόησης με τους βρικόλακες των μνημονίων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τους εντολοδόχους του Μπόμπολα!

Οι φτωχοί, όσοι εξακολουθούν να χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς, όσοι εξακολουθούν να βιώνουν την εργοδοτική τρομοκρατία, να ζουν χωρίς επίδομα ανεργίας, να μεταναστεύουν, να μην έχουν να πληρώσουν τα φάρμακά τους, να πληρώνουν χαράτσια και ΕΝΦΙΑ, να απολύονται, να βάζουν λουκέτα, να τρέφονται από συσσίτια, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Σήμανε η ώρα της λαϊκής εργατικής αντεπίθεσης, η κλιμάκωση της πάλης για την επιβολή της ικανοποίησης των εργατικών και λαϊκών αναγκών και στόχων του κινήματος για δουλειά, μισθούς συντάξεις, υγεία, παιδεία. Για το κτύπημα των εκβιασμών και της ασυδοσίας εργοδοτών – τραπεζιτών - καναλαρχών. Για να ξηλωθούν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι για να μην υπάρξει καμία νέα αντιλαϊκή συμφωνία!

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων, έδωσε τον αγώνα όλων αυτών των ημερών, με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση και μαχητικότητα, συμβάλλοντας στη δημιουργία της Ανοιχτής Επιτροπής για το ΟΧΙ του λαού, μαζί με πολλούς συναγωνιστές και συντρόφους, και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης με εξορμήσεις, ενημέρωση και στήριξη κάθε κινητοποίησης για το ΟΧΙ της κοινωνικής πλειοψηφίας!

Καλούμε τους ανθρώπους που δώσαμε μαζί τη μάχη του δημοψηφίσματος και όλες και όλους τους πολίτες που στήριξαν το ΟΧΙ της ρήξης και της ανατροπής, το ΟΧΙ μέχρι το τέλος αυτής της κανιβαλικής πολιτικής, να συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας!

Για το ΝΑΙ σε μια ελεύθερη ζωή χωρίς μνημόνια και χρέος, χωρίς ευρώ και ΕΕ, σε ρήξη με το κεφάλαιο και την εξουσία του, με την εργατική τάξη και τον λαό στο τιμόνι.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
6.7.2015

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *