22 Ιουλίου 2015

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ" Παρασκευή 24/7

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά πραξικοπηματικά, πετώντας στα σκουπίδια το περήφανο ΟΧΙ της κοινωνικής πλειοψηφίας, με τη στήριξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι στην ψήφιση και στην υλοποίηση νέων αντιλαϊκών μέτρων που υπαγορεύονται από την επαίσχυντη συμφωνία με τους "θεσμούς" ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ που οδήγησε στο κατάπτυστο τρίτο και πιο βάρβαρο μνημόνιο!

Στη Βουλή ψηφίζουν μέτρα-λαιμητόμους εναντίον εργατών και αγροτών, τα ΜΜΕ των εφοπλιστών εξυμνούν τον νέο Εθνάρχη και καθυβρίζουν όσους τολμούν και διαφωνούν, τα ΜΑΤ εξαπολύουν επιθέσεις στους διαδηλωτές και τα Δικαστήρια πιάνουν δουλειά εναντίον των αγωνιστών.

Πλέον ακούμε και από "αριστερά" χείλη για τον μονόδρομο που πρέπει υπομονετικά και βασανιστικά να βαδίσουμε και να κουνάνε επιδεικτικά το δάκτυλο σε όσους έχουν αμφισβητούν τον δρόμο της υποταγής που η κυβέρνηση επέλεξε.

Είναι κυβέρνηση διαιώνισης του μόνιμου πλέον εκβιασμού «μνημόνιο ή χάος», της οριστικής και αμετάκλητης χρεοκοπίας του λαού για να διασωθούν οι τράπεζες και να πλουτίσουν περισσότερο οι δανειστές. Όχι απλώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη δήθεν «κυβέρνηση αριστεράς», δεν υπάρχει και κανένα χρονικό περιθώριο.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, τη νεολαία και τους αγωνιστές των κινημάτων, να συζητήσουμε και να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός μετώπου αμφισβήτησης του ευρωμονόδρομου της υποταγής, αντίστασης στην επιβολή των νέων μνημονίων, υπεράσπισης του ΟΧΙ του λαού μέχρι να νικήσουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να ανατρέψουμε κάθε κυβερνητικό διαχειριστή αυτής της βάρβαρης πολιτικής.

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Υπάρχει άλλος δρόμος χωρίς μνημόνια, Ε.Ε., ευρώ.
ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ!

Ομιλητές:
Γιώργος Κρεασίδης, εκπαιδευτικός, στέλεχος ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Στάθης Ντούρος, γεωπόνος, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή. 
Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Παρασκευή 24 Ιουλίου, 8:30 μ.μ.
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *