16 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γιουνκέρ μας απειλεί!

Ο Γιουνκέρ μας απειλεί!εφημ. "Πριν"
Απειλητικός ήταν ο λουξεμβουργιανός πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ εναντίον του ελληνικού λαού: «Νομίζω ότι οι Έλληνες –οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή– ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε για την Ελλάδα και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα!» δήλωσε συζητώντας με δημοσιογράφους σε εκπομπή της δημόσιας αυστριακής τηλεόρασης. «Δεν θα ήθελα να έρθουν στην εξουσία ακραίες δυνάμεις!» πρόσθεσε ακάθεκτος.
«Θα το προτιμούσα, αν εμφανίζονταν έμπιστα πρόσωπα» υπογράμμισε, υπονοώντας ότι προτιμά τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο από τον Τσίπρα και προχωρώντας έτσι σε μια απαράδεκτη ανάμειξη στην ελληνική προεκλογική εκστρατεία. Δεν είχαμε φυσικά καμιά αμφιβολία ότι ο Γιουνκέρ θα προτιμούσε τους γερμανόδουλους Σαμαρά και Βενιζέλο και τους υπόλοιπους «γερμανοτσολιάδες» της σημερινής κυβέρνησης.
Έβαλε μάλιστα και την εκπρόσωπο της Κομισιόν Ανίκα Μπράιντχαρντ να ταχθεί αναφανδόν υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα! «Η απόφαση αυτή μπορεί να βοηθήσει να απομακρυνθεί η αβεβαιότητα από τις αγορές. Είναι ισχυρό σημάδι προς την Ευρώπη ότι ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς προώθησε τον υποψήφιό του Σταύρο Δήμα, πρώην επίτροπο και πεισμένο Ευρωπαίο» δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν. «Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κάνουμε δήλωση γύρω από τις επερχόμενες ελληνικές εκλογές» πρόσθεσε.
Το όργανο του Δ΄ Ράιχ εκφράζει την απαίτηση του Βερολίνου για την επαρχιακή κυβέρνηση της Ελλάδας…

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *