28 Ιουλίου 2014

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Ιδιωτικοποίηση όλων των τομέων της ζωής μας, υπεργολαβίες, υπενοικίαση εργαζομένων, ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις, εργαζόμενοι-λάστιχο χωρίς σταθερά ωράρια και δικαιώματα, με χαμηλούς μισθούς που πληρώνονται όποτε και όταν  μπορεί ο εργοδότης και πολλές φορές πετσοκομμένοι και υπό τη δαμόκλειο σπάθη εκβιασμών και απολύσεων. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Και δεν αφορά κάποιους άλλους, κάποιους έξω από το δικό μας κόσμο, κάποιους έξω από τις δικές μας ζωές.
ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!
ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ!
Οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι δικές μας ηρωίδες που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, της ατομικής αξιοπρέπειας και του συλλογικού αγώνα.
Ο αγώνας τους μας αφορά όλες και όλους.
Η νίκη τους θα' ναι και δική μας.
Οι διοικήσεις των νοσοκομείων, εντολοδόχοι και υλοποιητές των πιο άγριων περικοπών και της πιο στυγνής επίθεσης που εξαπολύθηκε ποτέ στους εργαζόμενους αυτής της χώρας, δεν είναι οι "αθώες περιστερές" της υπόθεσης.
Οι κυβερνητικοί βουλευτές και οι τοπικοί παράγοντες που στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές και οι δήθεν ευαισθησίες τους θα εξαφανιστούν μόλις κοπάσει ο θόρυβος των ημερών και δε θα ξαναβγούν στο προσκήνιο, παρά μόνο όταν κάποιοι εργαζόμενοι ξαναβγούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν τα αυτονόητα!
Οι απλήρωτες καθαρίστριες του νοσοκομείου είναι ο κανόνας και το όραμα της πολιτικής τους, είναι το μέλλον που αφορά όλες και όλους μας.
Είναι ο σύγχρονος εργασιακός Μεσαίωνας του πιο αδίστακτης κι απάνθρωπης επίθεσης του κεφαλαίου στον κόσμο της εργασίας.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *