14 Ιουνίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας: "Ο αγώνας του ανθρώπου για ζωή και αξιοπρέπεια, είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη"


Αντί για απάντηση στον οχετό την λάσπη και την χυδαία προβοκάτσια  (παλιά μου τέχνη κόσκινο)  της τοπικής ΧΑ, κάνουμε γνωστή την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας η οποία ήταν καταδικαστική για το αδίκημα της οπλοφορίας  κατά την διάρκεια των επεισοδίων

όπου την Πέμπτη 29/5/14 δέχτηκαν επίθεση πολίτες της Καρδίτσας σε εργασιακό χώρο από “τάγματα εφόδου”  της Χρυσής Αυγής φέροντας μαζί τους και τα γνωστά ‘’παιχνιδάκια’’ τους.  Aνυπόστατες κατηγορίες ;;;;

- Ο φασισμός δεν έρχεται απ’ το μέλλον  -  Καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει
Έχει ιστορία με  δικτατορίες, πολέμους, ολοκαυτώματα , βασανιστήρια , φυλακίσεις. Οι σημερινοί φασίστες είναι απόγονοι των ναζιστών που σκοτώσανε χιλιάδες στον τόπο μας και δεν το κρύβουν. Τα ναζιστικά σύμβολα και οι σβάστικες στα μπράτσα τους γίνονται πρωτοσέλιδα. Ήτανε μαζί με τους φασίστες-ναζιστές , όταν καίγανε χωριά , όταν σκοτώνανε τόσους και στην Καρδίτσα. 


 - Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
Αυτοί είναι που  ψηφίσανε να πουληθεί η Αγροτική Τράπεζα στον Σάλα (και τώρα είναι συνυπεύθυνοι για τις εξωφρενικές τιμές που πληρώνουν οι αγρότες στο ΟΣΔΕ για να κερδίζουν οι εργοδότες τους οι τραπεζίτες). 

Αυτοί είναι που  στήνουνε ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες και δίνουν μεροκάματο στο χωράφι 15€ την ημέρα. Θέλουν να διώξουν τους μετανάστες και να στείλουν εκεί εσένα να εργάζεσαι σαν εξαθλιωμένος μετανάστης.

Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στο κεφάλαιο. Μπούρδες. Την έπεσαν ποτέ σε κάνα τραπεζίτη; Σε κάνα μεγαλοεκδότη; Σε κάνα εθνικό νταβατζή; Τους ανήμπορους και τους φτωχοδιάβολους μετανάστες κυνηγάνε. Πίσω από την «αντισυστημική» μάσκα του φασισμού και του ναζισμού, πίσω από τα μούσκουλα του χρυσαυγίτικου υποκόσμου, κρύβονται οι πιο δουλικές «υπηρετριούλες» του συστήματος.

Αυτοί είναι που  κάνουν δολοφονικές επιθέσεις  ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των εφοπλιστών, σε εργάτες σωματείων (ΠΑΜΕ) στα ναυπηγία για να σπάσει το μεροκάματο του τρόμου και να πέσει ακόμα περισσότερο. Τα αφεντικά τους οι εφοπλιστές έχουν επενδύσει τα εξωφρενικά τους κέρδη, εκτός από τα καράβια και σε αυτούς. Τίμιος ο ιδρώτας τους όταν ψηφίζουν ΝΑΙ στην βουλή για τις φορο-απαλλαγές των εφοπλιστών.

 - Οι μάσκες του με τον καιρό πέφτουν
Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στους κλέφτες πολιτικούς; Κι όμως. Είδατε εσείς τους Χρυσαυγίτες να δέρνουν τον Τσοχατζόπουλο και τον Τσουκάτο; Να χαστουκίζουν τον Μαντέλη και τον Ρουσόπουλο; Να γρονθοκοπούν τον Βουλγαράκη και τον Ψωμιάδη;

Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια σε όλο το σύστημα, θέλει να ξεβρομίσει τον τόπο; Ψέματα Τρίχες. Είδατε ποτέ τον Μιχαλολιάκο να χαιρετά σκυμμένος την Παπαρήγα; Στην Μπακογιάννη κοψομεσιαζότανε. Και ο Κασιδιάρης δεν έδειρε τον Παυλόπουλο της ΝΔ. Στη Δούρου και στην Κανέλη επιτέθηκε. Είδατε ποτέ Χρυσαυγίτη να δέρνει Δεξιούς; Τους αριστερούς μαχαιρώνει. Και όταν πέσουν πάνω σε αντιφασιστικά  μπλοκ, κρύβονται πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ.

Αυτοί είναι που μας μιλάνε για σαπίλα του πολιτικού συστήματος και έχουν τις καλύτερες  επαφές με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης (ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ), τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού (ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ), μέχρι τον σύμβουλο του πρωθυπουργού (ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ).
Στις 14/2/12 συζητήθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αφορούσε στο ξεπούλημα ακόμα και νησιών και βραχονησίδων. Μετά από ένα λόγο όλο πάθος υπέρ των «ασφαλιστικών δικλείδων», ο Παναγιώταρος ψήφισε υπέρ της τροπολογίας! Τόσο… «πατριώτες». Μιάμιση ώρα αργότερα και μετά το σάλο από το «ξεβράκωμα», οι χρυσαυγίτες είπαν ότι είχαν κάνει λάθος. Τόσο «ρόμπες»…

Στις 20 /12/12, στη συζήτηση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη «λίστα Λαγκάρντ», η Χρυσή Αυγή ψήφισε «όχι»! Λίγη ώρα αργότερα, ο χρυσαυγίτης βουλευτής Αρβανίτης, ισχυρίστηκε  (και αυτός) ότι είχε ψηφίσει αρνητικά κατά … «λάθος». Μα τόσο «ρόμπες» !!!!!!!!!!

Στις 5/11/12 η κυβέρνηση Σαμαρά προωθούσε το μεσοπρόθεσμο. Αλλά η έγνοια των χρυσαυγιτών δεν ήταν τα μέτρα δισεκατομμυρίων εις βάρος του λαού. Ήταν να απαλλαγούν κάποιοι εφοπλιστές (ποιοι άραγε;) από την «έκτατη εισφορά» του αστείου ποσού των 80 εκ. ευρώ ενώ ο  Παναγιώταρος, απειλούσε για λογαριασμό κάποιων εφοπλιστών (ποιών άραγε;) ότι αν φορολογηθούν θα φύγουν…

 - Το μίσος του για μένα
Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια σε όλους τους πολιτικούς. Όχι. Είναι ενάντια στους αριστερούς. Οι περισσότεροι πολιτευτάδες τους άλλωστε, είναι πρώην στελέχη και κομματάρχες της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Κομμάτι από τη σάρκα τους. Η Δεξιά όχι ως πολιτική Παράταξη μόνο αλλά ως δύναμη του συστήματος , χρειάζεται την χρυσή της εφεδρεία όχι μόνο απέναντι στην αριστερά αλλά ενάντια στον ίδιο το λαό και τους εργαζόμενους.

Η πραγματική απάντηση στους φασίστες δεν μπορεί να έρθει με την επίκληση της «νομιμότητας» και των «θεσμών» αλλά με μια συνολική παρέμβαση του εργατικού – λαϊκού κινήματος για να κτυπηθούν οι υλικές – κοινωνικές ρίζες του φασισμού και με ένα μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα που δεν θα επιτρέπει στους νεοναζί να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Γι’ αυτό πρέπει :

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον - Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον

Και για να μη ξεχνάμε!!!
Καρδίτσα πρώτη ελεύθερη πόλη της Ευρώπης με τη βοήθεια των αγωνιστών του Ε.Λ.Α.Σ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *