20 Μαΐου 2014

ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ – Ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ...''ΣΦΑΙΡΑ''
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΛΑΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΞΕΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΙΑ

ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ – Ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Ρίχνουμε ΜΑΥΡΟ στους .. αυτόδουλους υπηρέτες της ξένης και ντόπιας πλουτοκρατίας, σ' αυτούς που μας έκαναν τη ζωή μας μαύρη, τη χώρα «Κρανίου Τόπο», «Αρμαγεδδώνα».

ΛΑΕ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
Ποιο μήνυμα και δίδαγμα μας στέλνει ο ΑΝΔΡΈΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ;
«Δύστυχε  Λαέ  οι  κατεργαραίοι [σ.σ. αρουραίοι της  εξουσίας] ­ σ' εμεθύσανε καθώς μεθάνε τα μελίσσια και τα βάζουνε στο καλάθι. Σ' εμεθύσαν και σ' έκαναν να πιστέψεις ότι κάτι είσαι... Κορόιδο Λαέ, ξέρεις τι είσαι! Εκείνο πούναι όλοι οι λαοί. Είσαι, θέλεις δε θέλεις, το κλωτσοσκούφι εκείνων που τους βαστά η ψυχή τους να σε κοροϊδεύουν. Μπορεί να μη σ’ αρέσει τούτη η αλήθεια, μα δέξου τη γιατί είναι αλήθεια. Είναι πικρή, μα κάνει καλό. Συ έχεις παράπονο εναντίον εκείνων που έως τώρα σε κυβέρνησαν' και τώρα βγήκαν άλλοι που λέγονται φίλοι σου, και σου ζητάνε να σε διοικήσουν κι εκείνοι. Και συ κατά το σύνηθες, έτρεξες σ' αυτούς …
Μα ξέρεις πώς πιάνουν τους ελέφαντες; Πηγαίνουν 12 στο κυνήγι, οι έξι ντυμένοι μαύρα και οι έξι άσπρα. Όταν ο ελέφαντας πέσει στο λάκκο, τότε τρέχουν οι έξι οι μαυροφόροι και με μεγάλα ξύλα τον ραβδίζουν. Αφού τον ραβδίσουν, τότες βγαίνουν οι ασπροφόροι, που καμώνονται να διώχνουν τους μαυροφόρους, χαϊδεύουν τον ελέφαντα, του βάζουν στο στόμα ζαχαροκούλουρα, και τόνε βοηθάνε να βγει απ' το λάκκο. Ο ελέφαντας τότες ακολουθάει μ' ευγνωμοσύνη αυτούς που νομίζει ελευθερωτάδες του, κι εκείνοι τον φέρνουν και τότε τόνε πουλάνε.
Άκουσες τώρα, λαέ, πως οι άνθρωποι ­ οι... παμπόνηροι πιάνουν τα ζώα; Είδες ή δεν είδες σε τούτη τη διήγηση την εικόνα σου;»

ΚΑΙ  ΞΑΝΑ  ΚΟΡΟΙΔΟ, ΣΕ  ΠΙΑΝΟΥΝ  ΚΟΡΟΙΔΟ  ΟΙ  ΔΗΜΟΚΟΠΟΙ..
''...Μια φορά κι έναν καιρό'' .. μια συντροφιά μασκαράδες βγήκαν με πιάτα γιομάτα μουστόπιτα' κι εφαίνονταν πως, από καλοσύνη τους, θέλανε να φιλέψουνε το λαό. Ο λαός έτρεξε κι ο καθένας βούταγε το δάχτυλό του κι έχαφτε. Μα δεν άργησαν να τραβηχτούν κατά μέρος και ντροπιασμένοι και να .. ξεράσουνε. Η  μουστόπιτα [σ.σ. μουσταλευριά] εκείνη δεν ήταν όλη μουστόπιτα. Απόξω, ναι ήταν το κουλούμι, πασαλειμμένο με μουστόπιτα, μα από μέσα  ήταν κάτι άλλο.. μύριζε .. δυσάρεστα.

ΛΑΕ  [ΕΞ]ΑΠΑΤΗΜΕΝΕ
Άμποτε τα πράγματα να' ρθουνε έτσι, που να μην πληρώσεις ποτέ την ποινή της απάτης σου. Αλλά αν βρεθείς αναγκασμένος μια μέρα να ξεράσεις τα όσα έχαψες, τότε θα δεις, εξετάζοντας ένα ­ ένα πως δεν ήτανε όλα μουστόπιτες... [σ.σ. ήτανε και συνεχίζουν να' ναι... φύκια με μεταξωτές κορδέλες]

ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ­­ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ­ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ... ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΜΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: ΤΟ .. ΜΑΥΡΟ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΠΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ – ΚΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΧΙ, ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ … ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ.
ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ – Ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Αντώνης  Κ .  Πρεκατές . Τρίκαλα ­18  του  Μάη 2014

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *