06 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη φορέων, επιμελητηρίων, συλλόγων, σωματείων, κινήσεων, πολιτών στο Εργατικό Κέντρο, Τρίτη 11 Φλεβάρη στις 8:00 μ.μ. για τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα ενάντια στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΝΕΡΟΥ

 
Το success story της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της τρόικας ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ σπέρνει την καταστροφή σε όλους τους τομείς της ζωής μας και παράγει ανέργους, μετανάστες, αστέγους, φτωχούς και εξαθλιωμένους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι κάποιοι άλλοι στους οποίους απλά καλούμαστε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί τις τοπικές συλλογικότητες, τα σωματεία εργαζομένων, τα κινήματα του νομού και κάθε πολίτη σε κοινή σύσκεψη για τον προγραμματισμό δράσεων και παρεμβάσεων και τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις και στις διακοπές ρεύματος και νερού, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 στο Εργατικό Κέντρο.
Μετά τις πρώτες μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς που οδήγησαν στη μη πραγματοποίηση τους, φάνηκε πως ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *