17 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.:Ξεπουλάνε τώρα και τη ΔΕΗ! Πρέπει να τους ρίξουμε άμεσα!!!

Η άθλια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει το ξεπούλημα των δικτύων  και ολόκληρης της ΔΕΗ ιδιωτικοποιώντας το 66% του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), με το υπόλοιπο 34% να παραμένει στο κράτος για να υπαχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ!
Παρά τις προεκλογικές διαβεβαιώσεις στα Ζάππεια του Σαμαρά, εκποιούνται τα δίκτυα μεταφοράς Υψηλής Τάσης που αποτελούνται από 11 χιλιάδες χιλιόμετρα εναέριων γραμμών, 221 Υποσταθμούς και Κέντρα Υψηλής Τάσης και τρία Εθνικά Κέντρα Ελέγχου Ενέργειας (σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα).

Μετά το πλιάτσικο στα λιμάνια και τις εθνικές οδούς, μετά το εγκληματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, νοσοκομείων και σχολείων, προχωρούν σε ένα ακόμη έγκλημα. Παραδίνουν στο κεφάλαιο τον τζίρο (4 δισ. ευρώ περίπου ετησίως), το πελατολόγιο (7 εκατομμύρια πελάτες) και την περιουσία (περίπου 17 με 20 δις ευρώ) της ΔΕΗ.
Η διαδικασία τεμαχισμού, απαξίωσης και ιδιωτικοποίησης της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας ξεκίνησε από το 1990 με τις ντιρεκτίβες και τις αποφάσεις της ΕΕ, με την ψήφιση, των “απαιτούμενων” για την απαξίωση και διάλυση νόμων και τροπολογιών από τη βουλή, με την “άοκνη” προσπάθεια όλων των αστικών κυβερνήσεων αλλά και με τη βοήθεια του ξεπουλημένου και προδοτικού ‘κρατικού συνδικαλισμού’.
Η προτελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε με την τριχοτόμηση της ΔΕΗ σε θυγατρικές για να μπορέσει να χωριστεί σε φιλέτα, έτσι ώστε σήμερα να ξεπουληθούν άνετα οι πιο κερδοφόροι της τομείς!
Τα αποτελέσματα της άθλιας πολιτικής τους θα είναι δραματικά για όλη την κοινωνία. Αύξηση της τιμής της κιλοβατώρας, μείωση μισθών - ελαστικοποίηση -απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, αύξηση των εργατικών ατυχημάτων όπως έχει δείξει η διεθνής εμπειρία, παράδοση του περιβάλλοντος στην κερδοφορία.
Θα τα διαλύσουν όλα αν δεν σταματήσουμε την εγκληματική δράση της συμμορίας του κεφάλαιου.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
Η Ηλεκτρική Ενέργεια είναι δημόσιο αγαθό –Κανένας ιδιώτης στην παραγωγή, διακίνηση και εμπορία της.
ΔΕΗ 100% δημόσια, κάτω από εργατικό έλεγχο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *