21 Νοεμβρίου 2013

Τάγματα εφόδου σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα-ομολογία Χρυσαυγίτη

πηγή, koutipandoras
Και όμως τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχουν μόνο στη Νίκαια αλλά και σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα. Αυτό αποκαλύπτει στην κατάθεσή του το 34χρονο μέλος της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για εμπρησμό σε κατάστημα αλλοδαπού στην πλατεία Αμερικής.
Τα νέα στοιχεία, είναι αποκαλυπτικά για την εγκληματικά δράση της Χρυσής Αυγής. Ο 34χρονος παραδέχθηκε τη συμμετοχή του σε ομάδες εφόδου που δραστηριοποιούνται υπό την κάλυψη της Χρυσής Αυγής σε Κυψέλη και Αγιο Παντελεήμονα.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2012 κάναμε μία επιτροπή που έχει αναλάβει την »αστυνόμευση» της περιοχής μας και η οποία καθημερινώς απαρτίζεται από πέντε ή και περισσότερα άτομα…Κάνουμε περιπολίες από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 34χρονος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος”.
Αρχικά ο 34χρονος είχε υποστηρίξει ότι βρέθηκε στο σημείο που σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο γιατί «είχε να βγάλει βόλτα τη σκυλίτσα του, τη Χρυσαυγή». Στη συνέχεια όμως ανασκεύασε και παραδέχτηκε τη συμμετοχή στα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Η φωτογραφία του 34χρονου μαζί με το Γιώργο Ρουπακιά και άλλους χρυσαυγίτες είναι χαρακτηριστική. Ο 34χρονος αναφέρει επίσης στη συμπληρωματική του κατάθεση πως πίσω από τον εμπρησμό υπήρξε συγκεκριμένο σχέδιο από άλλα τέσσερα άτομα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *