21 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: καταδικάζουμε την απόπειρα λογοκρισίας από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων καταδικάζει την απόπειρα λογοκρισίας από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ του Αντώνη Πρεκατέ, γνωστού στην τοπική κοινωνία αγωνιστή της αριστεράς.
Στη σημερινή εποχή των μνημονίων, της εικονικής πραγματικότητας των ΜΜΕ, της Ελλάδας του Success story, της "αντικειμενικής" ενημέρωσης του MEGA και του ΣΚΑΙ, φαίνεται πως ακόμη και στη δική μας τοπική κοινωνία,σφίγγει ο κλοιός γύρω από τις ελεύθερες,ανεξάρτητες κι αριστερές φωνές και γραφίδες.
Είναι πολύ εύκολο να καθυβρίζονται ολόκληρες κοινωνικές ομάδες που αγωνίζονται ως "κοπρόσκυλα",ανεκτό να συκοφαντούνται οι μαθητές,οι χαλυβούργοι,οι αγρότες,οι απολυμένοι της ΕΡΤ,οι εκπαιδευτικοί,οι δημόσιοι υπάλληλοι,οι απεργοί,οι διαδηλωτές κι όποιος άλλος τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ., του ΔΝΤ, της κυβέρνησης και το μονόδρομο του ΕΥΡΩ.

Είναι επιθυμητό να βαφτίζονται "τρομοκράτες" οι κάτοικοι στις Σκουριές, να διαπομπεύονται οροθετικές γυναίκες, να υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες, να στοχοποιείται η αριστερά ως το ένα "άκρο",να προσάγονται και να συλλαμβάνονται αφισοκολλητές,διαδηλωτές,καταληψίες μαθητές και να βασανίζονται ακόμη αντιφασίστες αγωνιστές και να πέφτει πέπλο σιωπής.
Μην τυχόν και θιχτούν όμως τα "επίλεκτα" μέλη της τοπικής κοινωνίας μας...
Αυτά που κάποτε παραδίδανε το χρυσό κλειδί της πόλης στον κ.Τσοχατζόπουλο και τώρα στηρίζουνε τα μνημόνια, στέλνουν τα ΜΑΤ στους απολυμένους συμβασιούχους και "σπάζουν" τις καταλήψεις των μαθητών.
Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους...

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *