17 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Ο κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η κ.ΜΑΚΡΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ;;

Για το success story της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας... Για τα δεκάδες κλειστά κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας λόγω μη ανανέωσης νοσηλευτικών συμβάσεων? Για τους διασωληνομένους ασθενείς σε διαδρόμους? Για τα δεκάδες ράντζα? Για τις κλειστές χειρουργικές αίθουσες λόγω έλλειψης προσωπικού? Για τα 5 ευρώ για εξέταση στα επείγοντα,τα 30 ευρώ για τις εξετάσεις εκτός ΕΟΠΥΥ,για τα 50 ευρώ για ραντεβού στα απογευματινά ιατρεία,για τα 300 ευρώ για μαγνητικές τομογραφίες εκτός νοσοκομείου,για τους ασθενείς που πληρώνουν από την τσέπη τους την έλλειψη υλικών??? Για το χαράτσι των 25 ευρώ που ανακοίνωσε για κάθε εισαγωγή στα νοσοκομεία? Για τη μετανάστευση χιλιάδων νέων γιατρών?
Για τις απλήρωτες εφημερίες και υπερωρίες χιλιάδων εργαζόμενων? Για το κλείσιμο νοσοκομείων και την κατάργηση εκατοντάδων νοσηλευτικών κλινών? Για τη διάλυση της ψυχικής υγείας? Για τον οικονομικό "στραγγαλισμό" των "μικρών" ιδιωτών γιατρών? Για τους γιατρούς με "μπλοκάκια" που ετοιμάζεται,πατώντας στην απόγνωση νέων επιστημόνων,να βάλει στα νοσοκομεία να καλύψουν τα κενά από την έλλειψη προσωπικού που δημιούργησε η πολιτική των μη προσλήψεων,της διαθεσιμότητας και απολύσεων? Για το θάνατο της δημόσιας πρωτοβάθμιας περίθαλψης μέσω της οικονομικής ασφυξίας και την παράδωση της σε ιδιώτες,ως dealer των οποίων συμφερόντων ενεργεί ο κ.Γεωργιάδης? Για τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ που δώσανε σε Γερμανούς ειδικούς της Τask Force για να εκπονήσει σχέδιο υλοποίησης του νέου ΕΟΠΥΥ και ανασυγκρότησης της πρωτοβάθμιας υγείας? Για τους ανθρώπους που αδυνατούν να πάρουν τη φαρμακευτική αγωγή τους,να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις και χειρουργικές επεμβάσεις? Για την προσωπική διαφήμιση ιδωτικών επιχειρηματικών ομίλων στην υγεία,όπως του κ.Κοντομηνά π.χ.,που έχει αναλάβει ο υπουργός? Για την επιδείνωση όλων των δεικτών υγείας(ακόμη και της βρεφικής θνησιμότητας συμπεριλαμβανομένης!!!) για πρώτη φορά μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στη χώρα μας? Για τη διαπόμπευση (και με νόμο μάλιστα!!!) άρρωστων ανθρώπων(οροθετικών)? Για το κήρυγμα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας τους? Για το μίσος τους για οποιονδήποτε κοινωνικό αγώνα? Για την ειρωνία τους για τους αυτόχειρες? Για τα χλευαστικά τους σχόλια για τα παιδιά που χάθηκαν στη Λάρισα προ έτους απο το μαγκάλι? Για τον "κολλητό" του κ.Πλεύρη που τοποθέτησε ως Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου? ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΡΓΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΥ ΙΧΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ?
ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ:ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ....
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *