25 Σεπτεμβρίου 2013

Το φίδι δαγκώνει καλά τον φτωχό λαό……..


Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία ΕΘΕΛ
fireriskos_dora Σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί
Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, οι Γκοτζαμάνηδες του παρακράτους , οι ταγματασφαλίτες των Ες Ες ,χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά σκοτώνοντας εν ψυχρώ με μαχαίρι τον Παύλο Φύσσα, 34 χρονών, αγωνιστή του αντιφασιστικού κινήματος και καλλιτέχνη με έντονη αντιφασιστική δράση. Για μια ακόμα φορά υπήρχε αστυνομική παρουσία στον τόπο του εγκλήματος (ΔΙΑΣ), η οποία όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποτρέψει το έγκλημα, αλλά έδωσε προφανώς κάλυψη.
  Σαν ΕΑΣ έχουμε προειδοποιήσει από πολύ παλιά:

Έχουμε ταξικό πόλεμο!!!Από την μια το κεφάλαιο, οι τράπεζες, οι πολυεθνικές με παρατεταγμένες όλες τις λεγεώνες τους: ΜΜΕ, συνδικαλιστική γραφειοκρατία, πολιτικά κόμματα , με πολλά πρόσωπα και προσωπεία ( Νεοφιλελεύθερα (ΝΔ), κεντροαριστερά (ΠΑΣΟΚ), ψευτοαριστερά (Κουβέλης), ) και μακρύ βρώμικο χέρι τους την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Από την άλλοι όλοι εμείς , οι εργάτες ,οι αγρότες, οι μαθητές, οι φοιτητές οι συνταξιούχοι που δεχόμαστε την ανελέητη επίθεσή τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι φασίστες αρουραίοι βγαίνουν από τις τρύπες τους τώρα που το λαϊκό κι εργατικό κίνημα αφυπνίζεται, τώρα που με αιχμή την απεργία διαρκείας των καθηγητών κι άλλων κλάδων η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στριμώχνεται για τα καλά.
Για αυτό τους ετοίμαζαν , τους εξόπλιζαν και τους αναδείκνυαν.
Για αυτό τους εμφάνιζαν δήθεν «αντισυστημικούς» :
Για να απορροφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη απ την οργή του φτωχοποιημένου λαού και να τον κρατήσουν έτσι σιδηροδέσμιο στις εντολές των μεγάλων αφεντικών τους , που τους χρηματοδοτούν.
Το φίδι δαγκώνει καλά τον φτωχό λαό……..
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ούτε η επιδρομή τραμπούκων φονιάδων κατά αφισοκολλητών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα με αποτέλεσμα εννιά τραυματίες, ούτε η χουντικού τύπου φιέστα στον Μελιγαλά, ούτε οι προκλήσεις στα Γιαννιτσά. Δεν είναι πια μόνο οι φόνοι και οι κακοποιήσεις δύσμοιρων μεταναστών στα μουλωχτά, τώρα οι νεοναζί αποκαλύπτουν όλο το εύρος της δολοφονικής τους μανίας. Ο στόχος είναι σαφής:
η Αριστερά, η αντιφασιστική πάλη, το εργατικό και λαϊκό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν για να ανατρέψουν την βάρβαρη επίθεση κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, να απελευθερώσουν τον λαό από τα δεσμά των εργοδοτών, των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, του κεφαλαίου.
Η δήθεν αντισυστημική Χρυσή Αυγή , είναι η παρακρατική συμμορία που μαζί με την κρατική και αστυνομική καταστολή χτυπάει  το εργατικό κίνημα, όπως οι ταγματασφαλίτες πρόγονοί τους που έκαιγαν πόλεις και χωριά μαζί με τους ναζί κατακτητές.
Γι αυτό εξάλλου λείπει από κάθε εργατικό αγώνα.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι χρήσιμοι για τα αφεντικά τους:
•όταν ξεπούλαγαν την ΑΤΕ στους ιδιώτες
•όταν ψήφιζαν τις φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές και τον Σταυρίδη για πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ (αυτόν που ήθελε να πουλήσει την μισή Ελλάδα, αλλά πιάστηκε στα πράσα με τον Μελισσανίδη).
• όταν έλεγαν στη βουλή ότι το μνημόνιο έχει και καλές πλευρές ή ότι θα έδιναν κι αυτοί τις βάσεις στους Αμερικανούς για να βομβαρδίσουν, αλλά όχι τσάμπα!
•Και βεβαίως όταν στρέφονται φανατικά κατά όλων των κινητοποιήσεων που απειλούν την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, από την ΕΡΤ μέχρι την απεργία διαρκείας των καθηγητών.
«βγάλανε μαχαίρια οι καπιταλιστές, σκοτώνουν για τις τράπεζες και τους εφοπλιστές.»
Τώρα, που η Χρυσή Αυγή σοβάρεψε (που θα έλεγε και ο άνθρωπος των τραπεζών Μπ. Παπαδημητρίου στον Σκάι) , δεν δέρνει αδύναμες γυναίκες υπό το φως των καναλιών ούτε εξαθλιωμένους μετανάστες στα σκοτεινά στενά ,  αλλά σκοτώνει!!! (γνωρίζοντας βέβαια ότι θα έρθει και ο ΣΚΑΙ των εφοπλιστών για να «ξεπλύνει» τα εγκλήματα τους. Εδώ η ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να πάρει θέση για την παραπληροφόρηση και την συκοφάντηση  που χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους του Αλαφούζου )
Δίπλα λοιπόν στον Δημήτρη Κουσουρή που σώθηκε από θαύμα, δίπλα στον οικοδόμο Δημήτρη Κοτσαρίδη που πέθανε από τον χημικό πόλεμο της αστυνομίας τον Οκτώβρη του 2011, δίπλα στις εκατοντάδες αυτοκτονίες και στις δολοφονημένες ελπίδες λόγω της μνημονιακής καταστροφής, πέφτει σκοτωμένος από τους νοσταλγούς του Χίτλερ ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας.
Το έγκλημα αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο.
 
Να τελειώνουμε με τον φασισμό, την πολιτική και το σύστημα που σκοτώνει τους νέους και τις ζωές μας.
- Καμία ανοχή στη θεωρία των «δύο άκρων» που προσπαθεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τη νεοναζιστική τρομοκρατία με τον μαζικό αγώνα του λαού και της νεολαίας.
-Η αντιφασιστική πάλη πρέπει να ενταθεί και να συνδεθεί με το συνολικό αγώνα για την ανατροπή της κανιβαλικής επιδρομής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για την ήττα του κοινωνικού και πολιτικού εκφασισμού που προωθεί το κεφάλαιο. Την απάντηση θα δώσει ο μαζικός αγώνας του λαού μας για να τσακιστεί ο φασισμός, η πολιτική, το κράτος και το σύστημα που τον θρέφει και τον θεριεύει και όχι τα διάφορα «συνταγματικά τόξα» μαζί με αυτούς που εφαρμόζουν τη φρίκη των μνημονίων.
Η ζωή θα νικήσει το θάνατο
  Οι χρυσαυγίτες είναι του κράτους εφεδρεία ….
        Στηρίζουν την κυβέρνηση και την εργοδοσία
181112a39

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *