27 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ “ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ”


για τη σύλληψη 4 μελών της στη Ν. Σμύρνη

Τέσσερις νέοι φοιτητές, μέλη της ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, συνελήφθησαν από δύο περιπολικά στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης με τη κατηγορία ότι έγραφαν συνθήματα για την σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση.
Παραπέμπονται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας για αναγραφή συνθημάτων.
- Την ώρα που ο κόσμος της εργασίας, οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και πολλοί άλλοι κλάδοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
- Την ώρα που Σχολεία της γειτονιάς μας, αλλά και αλλού, είναι σε κατάληψη με τους μαθητές να διεκδικούν πραγματική δωρεάν δημόσια παιδεία για όλους.
- Λίγες μέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα μεταλλεργάτη και μουσικού Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη.
-Μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας από την πλευρά της κυβέρνησης και της αστυνομίας με τόνους δακρυγόνα, συλλήψεις και τραυματισμούς διαδηλωτών στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κερατσινίου με αφορμή τη δολοφονία.
-Την παραμονή της μεγάλης λαϊκής αντιφασιστικής κινητοποίησης, οι 4 σύντροφοί μας παραπέμπονται για “φθορά δημόσιας περιουσίας”, από αυτούς που την ξεπουλάνε σαν να ήταν δική τους, από αυτούς που πουλούν την Ελλάδα σαν οικόπεδο.
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο τρομοκράτησης αγωνιστών. Είναι μέρος της ολομέτωπης επίθεσης απέναντι, στους απεργούς καθηγητές, στους μαθητές που παλεύουν για δημόσια δωρεάν παιδεία, στους φοιτητές, στους αντιφασίστες σε καθένα από μας που ορθώνει το ανάστημα του απέναντι στην πολιτική τους.
Η οδηγία είναι σαφής: Μηδενική ανοχή
Ο στόχος είναι σαφής: Να χτυπήσουν την Αριστερά, την αντιφασιστική πάλη, το εργατικό και λαϊκό κίνημα, όλους όσους παλεύουν για να ανατρέψουν την βάρβαρη επίθεση κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *