27 Σεπτεμβρίου 2013

Τζήμερος: Κάντε τη ζωή των μεταναστών κόλαση…

πηγή, maogr.  Κατά τα άλλα ο νεοφιλελευθερισμός είναι…. η νιότη του κόσμου…

Εντάξει ο νεοφιλελεύθερος στα οικονομικά θέματα Τζήμερος δεν χρησιμοποίησε αυτά ακριβώς τα λόγια αλλά η απόδοση του περιεχομένου είναι απολύτως ακριβής. Συγκεκριμένα δήλωσε στο ρ/σ ΒΗΜΑ 99,5: «Η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους»!

Δηλαδή: «Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.»
Τύφλα να έχει ο Μακιαβέλι. ¨Ενας κασιδιάρης την ημέρα, τον πακιστανό τον κάνει πέρα… Αυτός είναι σύμφωνα με τον ίδιο και τα μνημονιακά ΜΜΕ που προβάλουν τις θέσεις του λες και πρόκειται για κόμμα του 30%  ο εκπρόσωπος του κοινού νου και του ορθολογισμού. Ουσιαστικά ο Τζήμερος κλείνει το μάτι στη δράση των παρακρατικών φασιστικών συμμοριών και τη βία κατά μεταναστών καθώς αυτές οι ενέργειες προφανώς με τη λογική του. επηρεάζουν τις “εντυπώσεις από την παραμονή στην Ελλάδα” στα τηλεφωνήματα στις πατρίδες τους.
Ο Θάνος Τζήμερος με εθνικοσοσιαλιστική λογική εξέφρασε την άποψη ότι «κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες»
Ακόμα διατύπωσε την άποψη ότι «οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό» ενισχύοντας τη λογική ότι πρόκειται για «παιδιά ενός κατώτερου θεού» και πρέπει να συνεχίσουν να ζουν χωρίς δικαιώματα ή με λιγότερα δικαιώματα.  Αυτό είναι το ευρωπαϊκό κεκτημένο της Ε.Ε που υπερασπίζονται;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *