22 Αυγούστου 2013

Τα δίνουν όλα για τον Σεπτέμβριο οι απολυμένοι της ΕΡΤ

πηγή, tvxs

Στη μετάδοση κανονικού ειδησεογραφικού προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς τον Σεπτέμβριο, με όσα μέσα έχουν στη διάθεσή τους, προσβλέπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ που παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
  «Συνεχίζουμε να εκπέμπουμε στο διαδίκτυο. Έως το βράδυ αποκαθιστούμε και τα Μεσαία, που ‘έπεσαν’ το μεσημέρι. Στόχος μας είναι να βγούμε στον αέρα με κανονικό πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο, στο οποίο σκοπεύουμε να φιλοξενήσουμε και άλλους διαμαρτυρόμενους κλάδους», έλεγε στο tvxs.gr συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά το ενημερωτικό ντεμπούτο της ΔΤ.


Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προκάλεσε αρνητική εντύπωση τόσο αυτή καθ' αυτήν η συμμετοχή πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ στο εγχείρημα της νέας δημόσιας τηλεόρασης, όσο και η παρουσία τους στο πάνελ της ΔΤ, κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημερωτικής εκπομπής την Τετάρτη.

Σχολιάζοντας τη στάση των δημοσιογράφων της ΔΤ, παλιοί τους συνάδελφοι μιλούσαν για «πάνελ της μίας άποψης», με αποκλειστικό κίνητρο το δόγμα: «δουλειά να’ χω, και όπου φυσάει ο άνεμος», αν και χαρακτήριζαν μέχρι ενός σημείου κατανοητή και σεβαστή την ανάγκη για εργασία.

Ζητούμενο πλέον για τους... μόνιμους κατοίκους του Ραδιομεγάρου είναι η περαιτέρω στάση της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά πόσο θα τους επιτρέψει να υλοποιήσουν τα φθινοπωρινά τους πλάνα. Οι εκτιμήσεις στην Αγία Παρασκευή διίστανται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *