15 Αυγούστου 2013

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη δολοφονική επέμβαση του αιγυπτιακού στρατού κατά των διαδηλωτών


H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την δολοφονική επέμβαση του αιγυπτιακού στρατού κατά των διαδηλώσεων των υποστηρικτών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Ο στρατός, εξοπλισμένος επί δεκαετίες από τις ΗΠΑ και τα ιμπεριαλιστικά κράτη, επιτέθηκε με πραγματικά πυρά κατά ειρηνικών συγκεντρώσεων σκοτώνοντας πλήθος διαδηλωτών. Το αιμοσταγές καθεστώς που οικοδομούν οι στρατιωτικοί, που ανέτρεψαν με πραξικόπημα τον ισλαμιστή πρόεδρο Μόρσι, όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με το αίτημα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, που είχε κινητοποιήσει μεγάλα τμήματα των εργαζομένων και της νεολαίας της Αιγύπτου, αλλά επιχειρεί να γίνει η ταφόπλακά του.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη στάση των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι στήριξαν ανοικτά το στρατιωτικό πραξικόπημα και τώρα κλείνουν τα μάτια μπροστά στη σφαγή που επιβάλλει το δικτατορικό καθεστώς και κάνουν συστάσεις για μετριοπάθεια και ενάντια στην βία!
Η μόνη ελπίδα είναι να βρουν οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία της Αιγύπτου το δρόμο για την ανατροπή και αυτού του αντιδημοκρατικού στρατιωτικού καθεστώτος, συνολικά της βαρβαρότητας και των αντιδραστικών πολιτικών, είτε ορκίζονται στο στρατό είτε στο Ισλάμ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *