28 Ιουλίου 2013

Η HAVVA SUICMEZ (EMINE) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

epitroph_allhleggyhsΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!
Σήμερα έγινε στην Χαλκίδα η δίκη σχετικά με την έκδοση της HAVVA SUIÇMEZ (EMINE), μετά από αίτημα της Τουρκίας με φτιαχτές κατηγορίες ζητώντας την έκδοσή της.
Στη δίκη παρευρέθηκαν για υποστήριξη και συμπαράσταση εκπρόσωποι συνδικάτων, δημοκρατικών κοινωνικών οργανώσεων, πολλά μέλη κομμάτων και οργανώσεων, καθώς και οι σύντροφοι από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενουςστην Τουρκία και στο Κουρδιστάν. Το φασιστικό κράτος της Τουρκίας, παρουσίασε ως στοιχεία τρομοκρατικής δράσης τις αντιφατικές δηλώσεις κάποιων ατόμων και τη δράση της στην Ελλάδα (εκδηλώσεις μνήμης, άνοιγμα περιπτέρου, μοίρασμα περιοδικών και ενημερωτικού υλικού, συμμετοχή σε πορείες) ζητώντας την έκδοσή της από την Ελλάδα. Το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο.
Σε αυτή τη δίκη, για άλλη μία φορά, αποκαλύφθηκε το τυραννικό και δολοφονικό πρόσωπο του φασιστικού κράτους της Τουρκίας και ο συνωμοτικός του χαρακτήρας, το οποίο προσπάθησε ακόμη και τις δημοκρατικές δραστηριότητες στην Ελλάδα να τις παρουσιάσει σαν τρομοκρατική δραστηριότητα δείχνοντας ότι δεν ανέχεται ούτε τον αγώνα για δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες.
Σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν αλληλέγγυοι στο δικαστήριο, τον ελληνικό λαό, τα συνδικάτα, τις δημοκρατικές κοινωνικές οργανώσεις, τα κόμματα, τις οργανώσεις, τους δικηγόρους μας, όλους τους έλληνες επαναστάτες, όλους τους φίλους που κατέθεσαν σαν μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο, όπως έγινε και στις προηγούμενες δίκες, εχτές για τον Ercan Kutlu, αλλά και τη σημερινή. Ξέρουμε και πιστεύουμε ότι και εδώ νικητής ήταν και πάλι η αλληλεγγύη. Δεν υπάρχει πιο δυνατό όπλο από την αλληλεγγύη των λαών.
Ενώ στην Χαλκίδα υπήρχε η δίκη της HAVVA SUIÇMEZIN (EMINE), στις 24 Ιούλη, την Τετάρτη, δηλαδή χτες, συνελήφθη στο Σύνταγμα και κρατήθηκε ο σύντροφός μας ISMAIL ZAT, τη στιγμή που πραγματοποιούσε εκδήλωση διαμαρτυρίας για να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο σύντροφός μας HALIL DEMIR, ο οποίος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εκδοθεί. Ο ISMAIL ZAT, που βρίσκεται στην Ελλάδα 14 χρόνια ως πολιτικός πρόσφυγας, συνελήφθη με την αιτιολογία ότι αναζητείται από την Ιντερπόλ μετά από αίτημα της Τουρκίας για να εκδοθεί. Σήμερα, ο σύντροφός μας, με απόφαση του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να καθοριστεί η δίκη. Ενώ αυτές οι υποθέσεις ήταν σε εξέλιξη στην Χαλκίδα και την Αθήνα. Οι δικηγόροι του συντρόφου μας HALIL DEMIR, του οποίου παράνομα αφαιρέθηκε το πολιτικό άσυλο και βγήκε απόφαση έκδοσής του στην Τουρκία, κατέθεσαν προσφυγή με αίτημα να σταματήσει η διαδικασία έκδοσής του καθώς και αίτηση χορήγησης ασύλου.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Ο HALIL DEMIR ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ HALIL DEMIR ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Ο İSMAIL ZAT ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *