30 Μαΐου 2013

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Το σκοπευτήριο της Καισιαριανής δεν πωλείται

Μετά τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας με την κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, τη δημιουργία 1,5 εκατομμυρίων ανέργων, την υπαγωγή 600.000 παιδιών κάτω από τα όρια της  φτώχειας και τον υποσιτισμό, την επιβολή του κράτους έκτακτης ανάγκης και μηδενικής ανοχής, σειρά έχει η δημόσια περιουσία.
Με ταχύτατους ρυθμούς μπήκε μπροστά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ. Η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, εφαρμόζουν τα μνημόνια και ξεπουλούν κάθε δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, χωρίς να υπολογίζουν τις τοπικές κοινωνίες και αυτούς που τα  δημιούργησαν: τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, την εργατική τάξη  αυτής της χώρας.

Η κυβέρνηση διερευνά τη δυνατότητα πώλησης μέσω του ΤΑΙΠΕΔ 99 στρεμμάτων από το χώρο του Σκοπευτηρίου που από   το 1981 ανήκουν στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων  και περιλαμβάνουν τα μνημεία, το χώρο γύρω από τα μνημεία και τα σχολεία στην Η. Κωνσταντοπούλου (άλλα 16 στρέμματα). 
Στην Κερατέα η κυβέρνηση έκανε «προπόνηση» και η πρόβα για  το ξεπούλημα γης και ανθρώπων , στις Σκουριές επιχειρείται η ποινικοποίηση και καταστολή κάθε αντίστασης, στην Καισαριανή δοκιμάζεται η ιστορική μνήμη και η προστασία του ιστορικού και αστικού  φυσικού περιβάλλοντος.
Το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης μέσα από την καταστροφή της ζωντανής εργασίας και της καταστροφής της φύσης αποτελεί την πεμπτουσία της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Η ανάπτυξη τους καταστρέφει ότι άφησε όρθιο η κρίση τους.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στη   συγκρότηση ενός πλατιού μαζικού λαϊκού-εργατικού  κινήματος για να αποτροπή της  πώλησης  και την  τσιμεντοποίηση του Σκοπευτηρίου. Η εκποίηση και η ιδιωτικοποίηση δε θα περάσουν.   
Θα υπερασπιστούμε τον ηρωικό αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, τον ΕΑΜ ΕΛΑΣ και τους 1.000 και πλέον αγωνιστές που εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο. Με αγώνες θα τιμήσουμε τους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν  την Πρωτομαγιά του 44 και τα εκατομμύρια νεκρούς της αντιφασιστικής νίκης των λαών.
θα προστατεύσουμε το πράσινο, τους ελεύθερους χώρους και το περιβάλλον στην Καισαριανή και παντού.
Παλεύουμε:
Να μην πουληθεί κανένα περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού
Να μην ιδιωτικοποιηθεί εκποιηθεί το Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Να περάσει όλη η έκταση του Σκοπευτηρίου ( 700 στρέμματα) στο λαό της Καισαριανής και να γίνει κτήμα όλων των εργαζόμενων
ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ 
ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΨΩΜΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *