25 Μαΐου 2013

Αντ.αρ.συ.α. Τρικάλων: Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 26 στις 6:00μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


ΦωτόΤην Κυριακή 26 Μάη η Χρυσή Αυγή κάνει συγκέντρωση στην πόλη μας ενάντια «στα μνημόνια και τη σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων».

Στο κάλεσμά της μιλά για «εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας».
Ποιοι; Αυτοί που συνεργάζονται κάθε φορά με τον εκάστοτε κατακτητή; Με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς στην κατοχή. Με τους Άγγλους στα Δεκεμβριανά και τον εμφύλιο. Με τους Αμερικάνους στο μετεμφυλιακό κράτος και με το παρακράτος. Που πρόδωσαν τους Κύπριους και παρέδωσαν το μισό νησί στους Τούρκους. Αλλά και σήμερα, όταν τον χειμώνα ήρθε στην Αθήνα η Μέρκελ δε μετείχαν σε κανένα από τα παλλαϊκά συλλαλητήρια που οργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Τελικά οι «εθνικόφρονες» ήταν πάντα με τους κατακτητές ενάντια στον λαό!
Λένε πως είναι «ενάντια στο μνημόνιο και τους διεθνείς τοκογλύφους».
Ποιοι; Αυτοί που λένε ναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μα αυτοί είναι η Τρόικα. Αυτοί επιβάλλουν τα μνημόνια. Αυτοί επιβάλλουν αυτή την απάνθρωπη πολιτική που φέρνει φτώχεια , ανεργία, αυταρχισμό!
Λένε «όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».
Ποιοι; Αυτοί που το καλοκαίρι στηρίξανε την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλα της Πειραιώς. Που για την κινεζική COSCO που πήρε κοψοχρονιά το λιμάνι του Πειραιά, δε λένε κουβέντα. Ούτε βέβαια λένε κουβέντα για τους Ρώσους και Αζέρους ολιγάρχες που ετοιμάζονται να πάρουν τις εταιρίες φυσικού αερίου. Ποιον κοροϊδεύουν;
Λένε ότι είναι με τον λαό και τους εργαζόμενους.
Ποιοι; Αυτοί που σε όποιον εργατικό αγώνα ξεπήδησε το προηγούμενο διάστημα ήταν απέναντι. Ενάντια στον αγώνα των λιμενεργατών, ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων του Μετρό, ενάντια στον αγώνα των καθηγητών. Υπέρ των κυβερνητικών επιτάξεων με νόμους της Χούντας!
Λένε πως είναι ενάντια στους ξένους. Όχι όλους, μόνο τους φτωχούς και ταλαιπωρημένους. Γιατί αν είναι σεΐχηδες Άραβες που αγοράζουν νησιά, μαρίνες, ακτές, ποδοσφαιρικές ομάδες δεν υπάρχει πρόβλημα!
Τέλος λένε ότι είναι αντισυστημικοί.
Ποιοι; Αυτοί που είναι άνθρωποι του κράτους και του παρακράτους. Της αστυνομίας, της ΚΥΠ και των πρεσβειών. Αστεία πράγματα. Πιο συστημικοί δε γίνεται!
Τι είναι λοιπόν; Είναι το μακρύ χέρι του κράτους και του κεφαλαίου! Αυτοί που κάνουν τη βρώμικη δουλειά με παρακρατικές μεθόδους! Και το κάνανε αυτό ανέκαθεν. Είτε ως «Τάγματα Ασφαλείας» το ΄40, είτε ως «Γκοτζαμάνηδες και ΕΚΟΦίτες» της Ε.Ρ.Ε. στο μετεμφυλιακό κράτος, είτε ως «ΕΣΑτζίδες και ρουφιάνοι» στη Χούντα, είτε ως «ακροδεξιοί τρομοκράτες» το ΄70, είτε ως δήθεν «αγανακτισμένοι πολίτες» το ΄90.
Στα Τρίκαλα όμως, των 5 ΕΠΟΝιτών, του Άρη, του Σαράφη, του καπετάν Κόζιακα, της Κόκκινης Δευτέρας και των ταξικών αγώνων, αυτοί δεν έχουν καμία θέση!
Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση, την Κυριακή 26 στις 6:00μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Δε θα περάσει ο σύγχρονος κοινωνικός μεσαίωνας!
Δεν περνάει ο φασισμός!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *