28 Μαρτίου 2013

ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν’ ΑΓΙΑΣΩ! Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΛΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

Τα τελευταία γεγονότα στη μαρτυρική Κύπρο απέδειξαν και στον πλέον κακόπιστο ότι η Ε.Ε. δεν είναι το σπίτι των λαών αλλά το σφαγείο των πολυεθνικών και των τραπεζών!
Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής από όποια φιλολαϊκή εικόνα μπορεί να είχε αυτός ο ιμπεριαλιστικός μηχανισμός.
Ένας μηχανισμός άκρως αντιδραστικός, αντιδημοκρατικός και μετά τη δημιουργία της Ο.Ν.Ε. και του ευρώ, ληστρικός. Ένας μηχανισμός υποταγής και νεοαπικιακής εξάρτησης του φτωχού νότου από τον πλούσιο βορρά.
Ένας μηχανισμός βίαιης φτωχοποίησης πλατιών στρωμάτων μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων, που εξανδραποδίζει πλατιά στρώματα μικρομεσαίων αγροτών,  που υποτιμά και καταστρέφει την πλειοψηφία της εργατικής τάξης.
Από την άλλη όμως κάποιοι κερδίζουν.
Είναι οι μεγαλοτραπεζίτες που μαζεύουν όλο το χρήμα, είναι οι μεγαλοαγρότες που μαζεύουν όλη τη γη, είναι οι μεγαλέμποροι που θα επικρατήσουν στην αγορά και είναι και οι κάθε λογής μπακαλόγατοι που βρίσκουν ευκαιρία να πατούν στο σβέρκο τους εργαζόμενούς τους, για να βγάλουν …από τη μύγα ξύγκι!
Και όμως υπάρχουν ακόμα δυνάμεις της Αριστεράς που κλείνουν τα μάτια και συνεχίζουν να έχουν αυταπάτες!
Που συνεχίζουν να αρμενίζουν όπως αρμένιζαν πιστεύοντας ότι στραβός είναι ο γιαλός. Που σπέρνουν την ηττοπάθεια στο κίνημα και δεν το αφήνουν να γίνει επικίνδυνο και ανατρεπτικό, σπάζοντας τα δεσμά που μας κρατούν στην λυκοσυμμαχία της Ε.Ε.
Επιτέλους σύντροφοι ανοίξτε τα μάτια σας!
Μην παίζετε το παιχνίδι της τρικομματικής κυβέρνησης και του κεφαλαίου!
Φτάνουν πια οι αυταπάτες με το ευρω!
Ελάτε να παλέψουμε για την πραγματική ενότητα της Αριστεράς που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος, έξω από το σφαγείο της Ε.Ε.!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
27/03/2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *