12 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ



ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
 Το συντονιστικό των εργατικών σχημάτων και κινήσεων στο πλαίσιο της απόφασης και στην πορεία προς το συλλαλητήριο της 14η του Φλεβάρη,  πραγματοποίησε παραστάσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωση των εργαζόμενων (με προκήρυξη-κάλεσμα), στις 11το πρωί στη Δ.Ε.Η και στις 12.00 στον Ο.Α.Ε.Δ.
Την Τρίτη  12 Φεβρουαρίου, στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιήσουμε παραστάσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωση των εργαζόμενων, στις 11 το πρωί στο νοσοκομείο και στις 12 το μεσημέρι στο Ι.Κ.Α.
Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Οικοδόμων, η Πρωτοβουλία Καθηγητών, η Αγωνιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών, οι Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, το Κίνημα Δεν Πληρώνω,  το Μέτωπο Γιατρών για την Υγεία ως Κοινωνικό Δικαίωμα και η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση Πρωτοβουλίας Εκπαίδευσης, συμπαραστέκονται στον αγώνα των αγροτών για μείωση του κόστους παραγωγής και καλούν όλο τον τρικαλινό λαό στις παραστάσεις διαμαρτυρίας και στο συλλαλητήριο, για να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε το πογκρόμ των απολύσεων, την εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία, την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και άποψης, την απαγόρευση των απεργιών.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14-02-13 ΣΤΙΣ 19.00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 20-02-13
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013
ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *