21 Ιανουαρίου 2013

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η παραδοχή από την πλευρά της Χρυσής Αυγής της σοβαρότητας του γεγονότος που αποκαλύψαμε και καταγγείλαμε, σχετικά με την στήριξη που παρείχαν στελέχη και μέλη  της σε εργοδότη -ενάντια στους εργαζόμενους που απέλυσε και τους οποίους εκμεταλλεύονταν ασύδοτα ποδοπατώντας κάθε εργατικό νόμο και δικαίωμα, και η επίκληση από πλευράς της, άγνοιας για το γεγονός, δείχνει αφενός μεν ότι δέχθηκε σοβαρό πλήγμα, αφετέρου δε,  την απόσταση που την χωρίζει από την εργατική τάξη και τα προβλήματά της.
Η απόσταση που προσπαθεί να κρατήσει από την ενέργεια των  στελεχών και μελών της λέγοντας ότι «Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό αυτό», δεν την απαλλάσσει των ευθυνών της, οι οποίες προκύπτουν από το γεγονός ότι, τα στελέχη και μέλη της παρείχαν πολιτική κάλυψη στους καπιταλιστές, ενάντια στους εργαζόμενους!
Η δήλωσή  της ότι «ούτε θα πήγαιναν ποτέ στελέχη της τοπικής οργάνωσης και συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές να εναντιωθούν σε Έλληνες εργαζόμενους» είναι παντελώς ψευδής! Και αυτό διότι, στελέχη και μέλη της, τα οποία δηλώνουν Έλληνες εθνικιστές, και τους οποίους αποκαλύψαμε εντελώς συγκεκριμένα, στάθηκαν στο πλευρό του εργοδότη-καπιταλιστή, ο οποίος είναι από τους πλουσιότερους στην πόλη, κόντρα και ενάντια στους εργαζόμενους, οι οποίοι στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι Έλληνες. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση και στη συγκεκριμένη εργατική διαφορά, προσκλήθηκαν από τον εργοδότη και παρέστησαν στο πλευρό του, κόντρα και ενάντια στο αίτημα των εργαζομένων να συνομιλήσουν με τον εργοδότη χωρίς την παρουσία τρίτων. Εκτός εάν δεν πρόκειται για στελέχη και μέλη της, εκτός δηλαδή αν τους διέγραψε, και εμείς κακώς τους αποδώσαμε αυτή την ιδιότητα, οπότε την καλούμαι και αυτή, όπως κάναμε με τους «φίλους της επιχείρησης», αν θεωρούν ότι θίγονται, να μας μηνύσουν. 
Τα γεγονότα είναι σκληροτράχηλα πράγματα και δεν αλλάζουν με υπεκφυγές και δηλώσεις άγνοιας. Τα γεγονότα αποδεικνύουν τον χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και το ποιόν των στελεχών και μελών της. Πρόκειται για φασιστικό-ναζιστικό μόρφωμα, μακρύ χέρι των καπιταλιστών, με αντεργατικό-αντιλαϊκό προσανατολισμό και λαϊκίστικο λόγο.

Τρίκαλα 18/1/2013

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *