26 Σεπτεμβρίου 2012

Γραφείο ευρέσεως εργασίας για Έλληνες η «Χρυσή Αυγή»

  από "Βαθύ κόκκινο"
Το έχουμε τονίσει επανειλημμένως από τις αναρτήσεις μας, όπως άλλωστε  έχει  ειπωθεί πολλάκις από τις οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού και του ευρύτερου  αντικαπιταλιστικού χώρου, πως  τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής είναι το μακρύ χέρι του συστήματος  που στην αιχμή του δόρατος του, έχει πάνω απ΄ όλα το εργατικό και επαναστατικό κίνημα  του τόπου και τις οργανώσεις του. Αυτό το χαρακτήρα έχουν και οι επιθέσεις στο πιο ευάλωτο και εκμεταλλευόμενο κομμάτι της τάξης , τους εξαθλιωμένους προλετάριους μετανάστες.
.
 Τα μαχαιρώματα και τα πογκρόμ  που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τον τελευταίο καιρό δεν αποσκοπούν σε τίποτα άλλο παρά στο να διαμορφώσουν κλίμα φόβου, υποταγής και αποδοχής της  βάρβαρης κατάστασης  προς όλη την κοινωνία και  να αποπροσανατολίσουν την πλειοψηφία του κόσμου για να μην στρέψει την οργή της απέναντι στους εξουσιαστές αλλά  στο άμοιρο και φτωχό μετανάστη. 

Όλο το σύστημα με αποκορύφωμα τα πληρωμένα ΜΜΕ κτίζουν εδώ και αρκετό καιρό το μύθο για την αναγκαιότητα της  τσογλαναρίας  που  «βοηθά γριές» έξω από τις τράπεζες, που εκκενώνει κτίρια από τους βρωμερούς μετανάστες  και που «απολύει» μετανάστες προσλαμβάνοντας  με τις δουλοκτητικού  τύπου πάντα σχέσεις  Έλληνες  «εκβιάζοντας» δήθεν τους   ασύδοτους εργοδότες.

Τώρα αφού το σύστημα και τα αφεντικά αποδέχτηκαν τους παράπανω ρόλους από τους φασίστες τους  μετονομάζουν και επίσημα σε γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων.

Τέτοιο γραφείο συστήθηκε και επίσημα στην  Εύβοια- Βοιωτία (εδώ http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=21/9/2012&pageNo=15&direction=1)με σκοπό να βρίσκει  δουλειά σε Έλληνες σε συνεννόηση πάντα με τους επιχειρηματίες και τα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων που όπως λένε και οι ίδιοι σε ανακοίνωση τους  συναντήθηκαν και συνεκτίμησαν ότι: «κατανοούμε τις δυσκολίες δημιουργίας και διατήρησης επιχειρήσεων τέτοιου μεγέθους - ιδίως στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, με μια στυγνή φοροεισπρακτική (και μόνο) οικονομική πολιτική από το κράτος και μια νοσηρή παρερμηνεία του συνδικαλισμού από τους εργατοπατέρες της αριστεράς (σ.σ. οι εργατικοί αγώνες για αξιοπρεπές μεροκάματο, ασφάλιση) - και εκτιμούμε την συνεισφορά τους τόσο στα κρατικά έσοδα, όσο και σε θέσεις εργασίας». 

Ξεκάθαρος τώρα πια ο ρόλος τους ενάντια στο εργατικό κίνημα και ανοιχτή πλέον  η συνεργασία τους με τα αφεντικά!

Είναι υπόθεση και μόνο αυτού του μαχητικού εργατικού κινήματος δηλαδή να εξοστρακίσει αυτούς τους αλήτες από κάθε χώρο δουλειάς βαθαίνοντας και οξύνοντας την αντιπαράθεση στο πεδίο του κοινωνικού πολέμου και δείχνοντας στους εργαζόμενους και τους άνεργους πως οι φασίστες είναι αποτέλεσμα της κρίσης του συστήματος και το μακρύ χέρι των αφεντικών και του κράτους..       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *