13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ Της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Ο εργαζόμενος λαός μας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της πιο ανηλεής ταξικής επίθεσης. Για την επιτυχία εφαρμογής της κτηνώδους πολιτικής του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τους διεθνείς συμμάχους της (Ε.Ε.-ΔΝΤ), μόνο ένα  δρόμο έχει: την τρομοκράτηση και ποινική καταστολή κάθε αντίστασης, την πολιτική φίμωση κάθε φωνής που κραυγάζει για ελευθερία. Ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός δεν ανέχεται κριτική και αμφισβητήσεις.


Σ' αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός, στοχεύουν σήμερα την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, και προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τη δράση της, μέσω της πολιτικής - ποινικής δίωξης του μέλους της, Ν. Α. Είναι μια ευθεία βολή κατά του αντιμιλιταριστικού και αντιπολεμικού κινήματος καμουφλαρισμένη από μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που ασκήθηκε το Δεκέμβρη του 2009!!! Αιτία η δημοσιοποίηση από την Επιτροπή, καταγγελιών φαντάρων από το  ΚΕΝ Γρεβενών για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης στο στρατόπεδο, σοβαρότατα προβλήματα υγιεινής, ατομικά και συλλογικά καψώνια από αξιωματικούς, καθημερινή προσβλητική συμπεριφορά προς τους φαντάρους και καταχρηστικές ποινές που έπεφταν βροχή.

Πρόθυμα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (λέγε με και Ε.Υ.Π.), εμπλούτισε τη δικογραφία με στοιχεία που - άγνωστο (;) πως - είχε στη διάθεσή της για το πότε συνδεόταν στο διαδίκτυο, συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής, που προφανώς είχε ήδη επιλεγεί ως στόχος στους σκοτεινούς διαδρόμους της Ασφάλειας. Αυτονόητα, ούτε η δημοσίευση ήταν συκοφαντική, ούτε βέβαια η σύνδεση ατόμου στο διαδίκτυο, μπορεί να στοιχειοθετήσει ευθύνη του για συγγραφή και ανάρτηση κειμένου. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για μια πολιτική δίωξη. Το πιο βάρβαρο σύστημα εκμετάλλευσης και καταπίεσης βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί.

Στεκόμαστε στο πλευρό της Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και του διωκόμενου μέλους της Ν.Α.

Είμαστε και εμείς γνωστές της πολύχρονης προσπάθειας των συναγωνιστών και αρωγοί στην προσπάθεια ανάπτυξης μιας άλλης αντίληψης μέσα στο στρατό που να υπερασπίζεται συλλογικά τα δικαιώματα των φαντάρων, να εναντιώνεται στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την πολεμοκαπηλεία.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες συναγωνιστές που μοιράστηκαν και μοιράζονται όλα αυτά τα χρόνια τους κοινούς μας αγώνες μέσα και έξω από τον στρατό, απαιτώντας:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Την εποχή της πιο βάρβαρης ταξικής επίθεσης του καπιταλισμού ενάντια στον κόσμο της εργασίας, θα συνεχίσουμε, όλοι μαζί, να συμβάλλουμε στην πάλη για τις ανάγκες και τα δικαιώματα, μέχρι τη συνολική κοινωνική απελευθέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *