08 Ιουλίου 2012

Ελληνική Αστυνομία-Ναζιστική Χρυσή Αυγή δουλεύουνε για την καθυπόταξη Ξένων και Ελλήνων Εργατών.

Νέα επίθεση νεοναζί της Χρυσής Αυγής με την κάλυψη της ΕΛΑΣ του Ν.Δένδια και του ΑΤ Νίκαιας
Η τελευταία κοινή επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ.-Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών στην Νίκαια, υπό τις οδηγίες του νέου υπουργού ΠΡΟΠΟ Δένδια, αποκαλύπτει την πραγματική ουσία της ταξικής πολιτικής της άθλιας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ. Σκοπός τους είναι η πάση θυσία-δική μας θυσία- εφαρμογή των Μνημονίων και της αντεργατικής πολιτικής. Για να σωθούν οι τράπεζες, να εξοφληθούν Έλληνες και ξένοι τοκογλύφοι, να διαμορφωθούν οι νέοι όροι καπιταλιστικής κερδοφορίας. Για αυτό η ανεργία θα αυξηθεί και άλλο, τα χαράτσια θα πολλαπλασιαστούν, εξώσεις-κατασχέσεις σπιτιών-άστεγοι-το κόψιμο του ρεύματος στους πιο αδύναμους δε θα έχουν τελειωμό. Για αυτό θα ιδιωτικοποιηθεί και θα εμπορευματοποιηθεί κάθε κοινωνικό αγαθό,  το νερό που πίνουμε, ο αέρας που αναπνέουμε, δρόμοι-λιμάνια-αεροδρόμια-νησιά-παραλίες. Για αυτό οι μισθοί θα φτάσουν τα 400 ευρώ μεικτά, η μαύρη εργασία θα γενικευτεί και η Κυριακή αργία θα καταργηθεί.
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να γίνουν πράξη αυτά: η ΒΙΑ. Η κρατική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα εντείνουν την λειτουργία τους όλοι οι κατασταλτικοί και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί. Το Μαύρο μέτωπο έχει βάλει μπρός: Αστυνομία-Αστική Δικαιοσύνη-Καθεστωτικά ΜΜΕ-Χρυσή Αυγή. 
Για να διαλύσουν όμως τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνία, πρέπει να διαλύσουν την ενότητα μας. Να φέρουν τον εργαζόμενο στο Δημόσιο ενάντια στον εργαζόμενο του Ιδιωτικού τομέα. Τον Έλληνα εργάτη ενάντια στον ξένο. Τους νέους  απέναντι στους συνταξιούχους. Για να εμποδίσουν την απαιτούμενη συνάντηση και τον κοινό αγώνα Ελλήνων και ξένων εργαζομένων καλλιεργούν τον εθνικισμό και τον εκφασισμό, σπέρνουν το ρατσισμό και την ξενοφοβία, διαμονοποιούν τους μετανάστες..  
Τα τελευταία γεγονότα στην Νίκαια αποδεικνύουν ότι υπάρχει ευρύτερο κυβερνητικό σχέδιο επίθεσης στην εργατική τάξη όπου η ΕΛ.ΑΣ. θα αποτελέσει και πάλι τον σκληρό πυρήνα της καταστολής των κοινωνικών κινημάτων και η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τη μαύρη δουλειά, απολαμβάνοντας πλήρη κάλυψη και ατιμωρησία. Εξάλλου, σημαντικό τμήμα των Σωμάτων Ασφαλείας, που ουσιαστικά πληρώνονται από το κράτος για να επιβάλουν με το ρόπαλο και τα δακρυγόνα την αντεργατική πολιτική, ταυτίζεται με την νεοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, που στο νέο γύρο της ταξικής πάλης, μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες-ΡΟΜΑ, θα αναλάβουν καθήκον εξόντωσης αγωνιστών και κινημάτων.
Ο νέος γύρος της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ και το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής εμπεριέχει την πάλη ενάντια στο νεοναζιστικό φαινόμενο, αναδεικνύοντας και τους απαραίτητους όρους περιφρούρησης του κινήματος. Η Ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας δομών κοινωνικής αλληλεγγύης απαιτείται να συνδεθεί με ένα νέο εργατικό κίνημα που με τον εργατικό διεθνισμό του θα συνενώσει την εργατική τάξη. Που θα βρίσκεται σε αλληλοτροφοδότηση με ένα σύγχρονο αντικαπιταλιστικό  επαναστατικό ρεύμα που θα απαιτήσει την ανατροπή του συνόλου της αστικής πολιτικής και θα σταθεί ενάντια σε κάθε διαχειριστική εφεδρεία, ακόμη και της εκκολαπτόμενης σοσιαλδημοκρατικής, παλεύοντας για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩ. 
Ανακοίνωση από ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ:
 Για άλλη μια φορά στη Νίκαια επιτίθενται οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής εισβάλλουν σε σπίτια μεταναστών και η Αστυνομία συνεργάζεται με επιχείρηση σκούπας σε βάρος των θυμάτων. Μάλιστα, αστυνομικοί τρομοκρατούσαν μετανάστες λέγοντας τους ότι υπάρχουν οι φωτογραφίες από τη συμμετοχή τους στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Νίκαιας! Ο συμπληρωματικός ρόλος των συμμοριών της Χρυσής Αυγής με το ΑΤ Νίκαιας είναι γνωστός και δεν μας εκπλήσσει. Ποιος αλήθεια έχει το φωτογραφικό υλικό παρακολούθησης και τι αξιοποίηση κάνει σε αυτό; Το διαθέτει και στον τοπικό πυρήνα της Χρυσής  Αυγής;
Υπεύθυνος είναι ό ίδιος υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας που συνεχίζει τη συνεργασία της ΕΛΑΣ  με τους γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής και στηρίζει ανοιχτά τις ρατσιστικές επιθέσεις.
Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 6 Ιούλη το βράδυ, μία μέρα μετά το μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο που συντάραξε τη Νίκαια,  συμμορία της Χρυσής Αυγής σε συνεργασία με την αστυνομία έστησαν μία επιχείρηση τρομοκράτησης σε βάρος πακιστανών μεταναστών στην περιοχή της Νίκαιας.
Γύρω στις 10.30 το βράδυ ομάδα Χρυσαυγιτών που φορούσε μπλουζάκια με αυτόν τον τίτλο με μηχανές επιτέθηκαν με γροθιές σε πακιστανούς μετανάστες που κάθονταν έξω από το σπίτι τους στην Οδό Ικτίνου 15. Αμέσως έτρεξαν και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού κλείνοντας την πόρτα. Τότε έσπασαν τη πόρτα με σφυριά και μπήκαν μέσα στο σπίτι τραυματίζοντας τρεις μετανάστες. Η είδηση κυκλοφόρησε αμέσως με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν άλλοι πακιστανοί μετανάστες από την περιοχή. Αμέσως εμφανίστηκαν περιπολικά και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τους προέτρεψαν να διαλυθούν. Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ μια ομάδα πακιστανών έφευγε από το σπίτι τότε η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 14 ατόμων.

Έτσι η αστυνομία συνέλαβε αυτούς που έτρεξαν να βοηθήσουν τα θύματα και άφησε τους χρυσαυγίτες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στη Νίκαια χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια. Στη συνέχεια και ενώ γύρω στις 12.30 το βράδυ πήγαν στο αστυνομικό τμήμα δύο από τους χτυπημένους, μαζί με τον πρόεδρο του ανοιχτού σχολείου Μεταναστών Πειραιά Φώτη Ανδρεόπουλο να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας παρεμποδίστηκαν να υποβάλουν τη μήνυση με τη δικαιολογία ότι στο τμήμα υπάρχει φόρτος εργασίας λόγω των 14 προσαχθέντων. Το αποτέλεσμα ήταν να ξενυχτήσουν όλο το βράδυ στο τμήμα και να καταφέρουν να υποβάλουν μήνυση στις 12 το μεσημέρι της επόμενης μέρας. Πρόκειται για μια εκδικητική ενέργεια της αστυνομίας σε συνεργασία με τη συμμορία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες πακιστανούς μετανάστες που συμμετείχαν την προηγούμενη μέρα στο μεγάλο συλλαλητήριο καταγγελίας των φασιστικών επιθέσεων. Δηλώνουμε ότι κινήσεις σαν και αυτές δεν μας τρομοκρατούν και ότι θα συνεχίσουμε μέχρι να ξηλώσουμε τη ναζιστική συμμορία από τη γειτονιά μας και να βάλουμε τέρμα στην κάλυψη και τη  συνεργασία της αστυνομίας με τους δολοφόνους νεοναζί.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟNΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠOΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ
Η ΕΛΑΣ όχι μόνο δεν βρήκε τους  γνωστούς νεοναζί της Χρυσής Αυγής που εισέβαλαν σε σπίτι μεταναστών στη Νίκαια τραυματίζοντας τρείς αλλά εντόπισε  την ομάδα που συμπαραστάθηκε στους μετανάστες που δέχτηκαν την επίθεση και τους παρέπεμψε για παράνομη είσοδο  στη χώρα. Φαίνεται ότι το επιχειρησιακό τμήμα της ΕΛΑΣ μάλλον έχει ανοιχτή γραμμή με τους νεοναζί της περιοχής και το ΑΤ Νίκαιας. Με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς  παρουσία δικηγόρου καταδικάστηκαν σε 12μηνη φυλάκιση και 2000 ευρώ πρόστιμο για παράνομη είσοδο στη χώρα με τριετή αναστολή. Η παραπομπή των μεταναστών από το ΑΤ Νίκαιας έγινε  φανερά για λόγους καταστολής της κινητοποίησης ενάντια στις ρατσιστικές επιθέσεις που κλιμακώθηκε με το μαζικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο . Αντίθετα, οι νεοναζί φίλοι τους έχουν πλήρη κάλυψη στις επιθέσεις αφού η Αστυνομία φροντίζει για την ασφαλή αποχώρηση τους από τα σημεία επιθέσεων για πολλοστή φορά! Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε από το ΑΤ Νίκαιας και πριν από ένα χρόνο σε ανάλογο περιστατικό ρατσιστική επίθεσης.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 http://Diktiospartakos.blogspot.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *