22 Ιουλίου 2012

Κυβέρνηση ευρώδουλων ληστών

Του Γιώργου Δελαστίκ- "Πριν"
 
Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και κατάργησε τη γιορτή για την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» -δηλαδή την κατάρρευση της αμερικανόδουλης χούντας των συνταγματαρχών στις 24 Ιουλίου 1974 υπό το βάρος της επιτυχίας των προδοτών ηγετών της χούντας να εκπληρώσουν την αποστολή τους παραδίνοντας τη μισή Κύπρο στις ορδές του τουρκικού Αττίλα. Γι' αυτό άλλωστε τους είχε τοποθετήσει η CIA στην εξουσία και αναμενόμενο ήταν από τη στιγμή που εκτέλεσαν το καθήκον που τους είχε ανατεθεί, να προωθηθεί η αντικατάσταση τους - πόσω μάλλον που την ίδια στιγμή κατέρρεε στην Ουάσινγκτον η κυβέρνηση Νίξον που είχε οργανώσει τόσο το πραξικόπημα της χούντας στην Κύπρο όσο και την τουρκική εισβολή.


Μπορεί η σημερινή «χούντα» της επαίσχυντης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ να είναι γερμανόδουλη και ευρώδουλη πρωτίστως και λιγότερο αμερικανόδουλη, αλλά οι χούντες, εκτός και εντός εισαγωγικών, επιδεικνύουν μια αλληλεγγύη μεταξύ τους και δεν θέλουν επιπροσθέτως να ακούν καταδικαστικές κρίσεις για τα ολοκληρωτικά και αυταρχικά καθεστώτα. Είναι επικίνδυνο για την κυβέρνηση των «γερμανοτσολιάδων» της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να υπενθυμίζεται η αντιδικτατορική δράση Ελλήνων, έστω και προ σαράντα ετών, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παραδειγματιστεί ο ελληνικός λαός και να θελήσει και σήμερα να ανατρέψει τη συγκυβέρνηση των ευρωραγιάδων Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη.

Πιο σίγουρο είναι λοιπόν για το σύστημα να προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί να σβήσει από τη συλλογική μνήμη τον αντιδικτατορικό αγώνα, τουλάχιστον όσον αφορά στις επίσημες εκδηλώσεις του κρατικού μηχανισμού! Παράλληλα, αποτελεί και μια μορφή αυτοάμυνας του συστήματος να πάψει να τονίζει ότι είναι όντως η σύγχρονη μορφή της αστικής δημοκρατίας αυτό το σημερινό ληστρικό καθεστώς των γερμανόδουλων Κουίσλινγκ, οι οποίοι αρπάζουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, εφάπαξ και ό,τι άλλο βρουν από τον ελληνικό λαό, «γδέρνοντας» τον παράλληλα με εξωφρενικούς φόρους οθωμανικού τύπου.

Είναι όντως αποκαλυπτικό για την ουσία της σύγχρονης αστικής δημοκρατίας να δούμε επί τροχάδην τι θα έπρεπε να γιορτάσουν μεθαύριο στο προεδρικό μέγαρο.
Πρώτα πρώτα την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, την οποία διοικούν πλέον επισήμως ένας Γερμανός γκαουλάιτερ -δηλαδή κατοχικός διοικητής-ονόματι Χορστ Ράιχενμπαχ και ένας Γερμανός ταμίας, απλός υφυπουργός στη χώρα του, ονόματι Γιόαχιμ Φούχτελ. Επιπλέον, θα έπρεπε να γιορταστεί το γεγονός ότι την Ελλάδα διοικούν και ελέγχουν τρεις υπάλληλοι της Κομισιόν, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τόσο θράσος που κάνουν και ...νάζια, αναβάλλοντας κατά βούληση την άφιξη τους στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να παθαίνουν κρίσεις πανικού και υστερίας τα γελοία υποκείμενα που συναπαρτίζουν τη συγκυβέρνηση τύπου Τσολάκογλου των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και στέκονται κλαρίνο μπροστά στους υπαλλήλους της τρόικας!

Δεν είναι όμως μόνο η μετατροπή της Ελλάδας σε γερμανική κατεχόμενη επαρχία, στο πλαίσιο του Τέταρτου Ράιχ. Είναι και η κατοχική πολιπκή του Βερολίνου απέναντι στη χώρα μας, η οποία έχει στόχο να φτωχύνει δραματικά ο ελληνικός πληθυσμός, προκειμένου να διευκολυνθεί η γερμανική κυριαρχία επ' αυτού.

Είχαν πολλά να γιορτάσουν στη δεξίωση του προεδρικού μεγάρου που τελικά δεν θα γίνει μεθαύριο. Ας αρχίσουμε από κάτι συμβολικό, εντελώς «ασήμαντο»: Η ΔΕΗ έκοψε την Πέμπτη το πρωί το ρεύμα σε μια πτέρυγα του ...Ασύλου Ανιάτων επειδή δεν είχε πληρώσει το «χαράτσι» ακινήτων, ύψους 600 ευρώ! Με την ευκαιρία μάθαμε ότι οι 235 ασθενείς του ιδρύματος έχουν να φάνε κρέας εδώ και ...ενάμιση μήνα (!) γιατί ο ΕΟΠΥΥ (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) που ιδρύθηκε για να διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας ουσιαστικά, καθυστερεί να πληρώσει τα νοσήλια των ασθενών και έτσι οι προμηθευτές τροφίμων και φαρμάκων του ασύλου έχουν κόψει την πίστωση!

Οι προσκεκλημένοι στο προεδρικό μέγαρο πάντως θα μπορούσαν να γιορτάσουν και την καταβαράθρωση των μισθών των Ελλήνων εργαζομένων. Μέσα σε τεσσερισήμιση και μόνο μήνες, από τις 14 Φεβρουαρίου ως τις 30 Ιουνίου 2012, υπογράφτηκαν 109.123 ατομικές συμβάσεις εργασίας, με μέση μείωση του μισθού κατά 23,36% και 496 επιχειρησιακές συμβάσεις που καλύπτουν 57.614 άτομα με μειώσεις των μισθών 24,26% κατά μέσο όρο! θρίαμβος της κυβερνητικής πολιτικής.

Στα Τάρταρα και το λιανικό εμπόριο. Βάσει των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου 2012 ο τζίρος των καταστημάτων επίπλων, ηλεκτρικών ειδών και εν γένει οικιακού εξοπλισμού μειώθηκε κατά 16,5%, στα πολυκαταστήματα κατά 14% και στα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης κατά 23%.

Η κυβέρνηση έχει και άλλες επιτυχίες να γιορτάσει: Ληστεύει» και το ...ένα τέταρτο (22,7% για την ακρίβεια) του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων - και μάλιστα όχι μόνο αυτών που θα βγουν στη σύνταξη από εδώ και πέρα, αλλά και 52.000 ατόμων που βρίσκονται στη λίστα αναμονής για να το πάρουν!

Ετοιμάζει και νόμο η συγκυβέρνηση των «Τσολάκογλου» για να άρει τα τελευταία νομικά εμπόδια που υπάρχουν προκειμένου να ξεπουλήσει σε ξένους και Έλληνες ιδιώτες τις εταιρείες του Δημοσίου που έχουν στρατηγικό χαρακτήρα - ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ κ.λπ.
Άντε να δούμε πότε θα γιορτάσουμε και τη δική της κατάρρευση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *