08 Ιουνίου 2012

Προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πύργο


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 9:30μ.μ., προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πύργο στο καφ. Κατσιανάκου, με Ομιλητές τους υποψήφιους  Βουλευτές Δημήτρη Κάβουρα και  Συλβί Τσάλα.

«Οι εκλογές της 6ης του Μάη έδωσαν ένα ισχυρό πλήγμα στο «μαύρο μέτωπο των δυνάμεων του μνημονίου», του ΔΝΤ, της ΕΕ του κεφαλαίου. Στην ήττα των δυνάμεων αυτών αποτυπώθηκαν οι μεγάλοι αγώνες και τα κινήματα της περιόδου, η δίχρονη αντίσταση της εργατικής τάξης και του λαού. Η απόρριψη του πολιτικού συστήματος και της πολιτικής του Μνημονίου κατευθύνθηκε κυρίως προς την αριστερά, πράγμα που αντικειμενικά ανοίγει νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη και κλιμάκωση των λαϊκών αγώνων το επόμενο διάστημα.

Οι δυνάμεις του κεφαλαίου, η τρόικα και συνολικά το «μαύρο μέτωπο» επιχειρούν ήδη να αντεπιτεθούν, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα. Από τους αφόρητους εκβιασμούς και την κινδυνολογία πάνω στον λαό έως την προσπάθεια αφομοίωσης και ευνουχισμού του ξεκάθαρου μηνύματος καταδίκης του Μνημονίου της 6ης του Μάη με επιμέρους χρονικές παραχωρήσεις που θα αφήνουν άθικτο όλο τον μηχανισμό επιτροπείας και κυριαρχίας της τρόικα και της ΕΕ, τους στόχους και την κατεύθυνση της ασκούμενης πολιτικής.
Φτάνει πια!!! 
Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να καταστρέφουν τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Στη δουλειά και στο χωράφι, στη γειτονιά και στο χωριό, στο σχολείο και τη σχολή, οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας και τον αγώνα μας, για την ανατροπή. Οργανωνόμαστε στα σωματεία, δημιουργούμε νέα όπου δεν υπάρχουν, συγκροτούμε επιτροπές αγώνα. Συντονιζόμαστε τοπικά, πανθεσσαλικά και πανελλαδικά σε ένα ευρύτερο μέτωπο ρήξη και ανατροπής. Δημιουργούμε τις βάσεις για μια δικιά μας, γνήσια, εργατική και λαϊκή κυβέρνηση, για να πάρουμε την εργατική και λαϊκή εξουσία.
Με μια αριστερά που θα μας ενώνει και δεν θα μας διχάζει όπως κάνει το ΚΚΕ, με μια αριστερά που θα μάχεται στους δρόμους και όχι στους διαδρόμους «χαλεύοντας ψίχουλα» όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχοντας ως άμεσο πολιτικό πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο τα εξής:
  • Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Απαγόρευση των απολύσεων. Κατάργηση των αντεργατικών-αντιλαϊκών νόμων και αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων και διαπραγματεύσεων. Κατάργηση των χαρατσιών και των φορομπηχτικών νόμων. Διαγραφή των χρεών των εργατικών οικογενειών και των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των επαγγελματιών που προλεταριοποιούνται.
  • Ικανοποίηση των ώριμων διεκδικήσεων του εργατικού και αγροτικού συνδικαλιστικού και νεολαιίστικου κινήματος. Πραγματικά δωρεάν υγεία , παιδεία, πρόνοια, ασφάλιση.
  • Εθνικοποίηση τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση και με εργατικό έλεγχο. Φορολόγηση των εφοπλιστών, της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και της εκκλησιαστικής
  • Άμεση καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.
  • Παύση πληρωμών προς τους τοκογλύφους- δανειστές - μονομερής διαγραφή του χρέους εκτός αυτού προς τα ασφαλιστικά ταμεία και των μικροομολογιούχων. 
  • Έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ
 Ψηφίστε και στηρίξτε αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο οποίο συμμετέχει και η κομμουνιστική οργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. Στείλτε στη βουλή αριστερούς επαναστάτες, ανυποχώρητους υποστηριχτές των λαϊκών και εργατικών συμφερόντων.»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *