13 Ιουνίου 2012

Αποστομωτική απάντηση της εκπρόσωπου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Δέσποινας Κουτσούμπα στον Θ. Πλεύρη: «Κουκούλες φοράγανε οι πολιτικοί σας πρόγονοι στην κατοχή»


Αποστομωτική απάντηση της εκπρόσωπου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Δέσποινας Κουτσούμπα στις λασπολογίες της νέας «μεταγραφής» της Ν.Δ. Θ. Πλεύρη στο ΣΚΑΪ την Τρίτη 12/06/2012.
Ο Θ. Πλεύρης, όχι μόνο δεν μπόρεσε να στηρίξει τις ψεύτικες – φασιστικές δηλώσεις του, που έκανε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μία ημέρα πριν, αλλά ούτε καν είχε κάτι να πει, για να απαντήσει (έστω και μία φορά), όταν η Δ. Κουτσουμπά καταρρίπτοντας μία – μία τις κάλπικες κατηγορίες του προς την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. τον ξεμπρόστιαζε και του ανταπαντούσε ότι:
  • «Εμάς μας ξέρει η κοινωνία, είμαστε οι γιατροί που δεν παίρνουν φακελάκι, οι καθηγητές που δεν δίνουν τους συναδέλφους τους, οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους αδύναμους. Εσείς ποιοι είστε κ. Πλεύρη; Πού κυκλοφορείτε από τότε που ψηφίσατε το Μνημόνιο; Τι έχετε να αναδείξετε ως θετικό που έχετε κάνει γι’ αυτή την κοινωνία; Και ως Πλεύρης, και ως ΛΑΟΣ που ήσαστε παλαιότερα, και ως οπαδός της 4ης Αυγούστου που ήσαστε πιο πριν και ως μαντρόσκυλο της ΝΔ που είστε τώρα».
  • «Κουκούλες φοράγανε οι πολιτικοί σας πρόγονοι στην κατοχή».
  • «Εγώ δεν κυκλοφορούσα με ρόπαλα και κουμπούρια όπως ο έτερος Καππαδόκης, ο κ. Βορίδης. Το κόμμα του κ. Σαμαρά, η ΝΔ, συναγωνίζεται τη Χρυσή Αυγή σε ρητορεία».
  • «Ντρέπομαι που καταλαμβάνετε μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η καθαρίστρια στη δουλειά μου είναι πολύ πιο άξια να κάθεται στη θέση που κάθεστε εσείς».
Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσει κανείς το βίντεο που παραθέτουμε στη συνέχεια, ενώ για καλύτερη αντίληψη του τι έχει προηγηθεί μπορεί να διαβάσει την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. που προηγήθηκε εδώ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *